Şiddet çocukların maçında sahaya indi! Silah ateşlendi

İstanbul Avcılar'daki U14 maçında antrenör çocuk tokatladı, aileler sahaya indi. Çıkan kavgayı durduramayan polis havaya ateş açtı

Spor 6 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Çocukların maçında yaşanan kavga sonrası polisin silahını ateşlemesi böyle görüntülendi.

Avcılar Atatürk Stadyumu’nda Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü U-14 Amatör Lig maçı sırasında karşı karşıya geldi. Maçta bir pozisyona sinirlenen Kafkas Kartalları Teknik Direktörü Ahmet Turan, karşı takım oyuncusu Efe Kızıl Ateş’e tokat attı. Tribündeki ailelerin sahaya inmesiyle kavga çıktı ve olay büyüdü. Polis ekipleri havaya ateş açarak müdahale etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konuya ilişkin açıklamaya yapan Yeşil Esenyurt Spor Kulübü Başkanı Hasan Demir, “Avcılar Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Avcılar Kafkas Kartalları kulübüyle maçımız vardı. Maçın sonlarına doğru, Avcılar Kafkas Kartalları yöneticisi ve antrenörü oyundan sahadan atılmasına rağmen sahayı terk etmeyerek orada maçı izlemeye devam etti. Maçın sonlarına doğru bir pozisyonda bizim 10 numaralı bir oyuncumuza sahaya girerek tokat attı. Tokat atınca, tribünde oyuncularımızın aileleri de maçı izlemeye geliyor. Doğal olarak bunu gören aileler bir şekilde sahaya atladı. Sahaya atlayınca sahada bir kavga başladı” diye konuştu.

Milli futbolcuya trafikte saldırı! Magandalar hastanelik ettiMilli futbolcuya trafikte saldırı! Magandalar hastanelik etti

İki takım sporcularının olayla bağlantısı olmadığını belirten Demir, konuşmasına şöyle devam etti: “Burada kavgayı başlatan arkadaşımız bir yönetici, bir antrenör. Kendisine hiç yakıştıramadık. Bizim amacımız Esenyurt gibi kalabalık bir ilçede kulüp başkanlığı yapmak, amatör bir kulüp yönetmek çok zor. Bizim amacımız bu çocukları disiplinli ve ahlaklı yetiştirip bununla gurur duyacağımız bir yerde, nefsine yenik düşerek, kendi çocuğuna yapılmasını istemeyeceği birşeyi başkasının çocuğuna yaptı. Buna aileler tepki verince olay büyüdü. Saha içerisinde önlenemez bir kavga oldu. Polis arkadaşlar ayırmak için bayağı mücadele ettiler; birkaç el ateş ettiler. Bir şekilde bu olay büyüdü.”

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.