Sivasspor 90 +’larda dönüyor, Ömer Erdoğan Alanyaspor’dan gidiyor!

Alanyaspor, uzatma dakikalarına 1-0 önde girdiği Sivasspor maçını 90+3 ve 90+7'de yediği gollerle kaybetti. Maç sonu Alanyaspor'un teknik direktörü Ömer Erdoğan görevi bıraktığını açıkladı.

Spor 29 Ekim 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
90+7'deki gol Sivasspor'a 3 puan getirdi, Ömer Erdoğan'ı götürdü.

Alanyaspor, Süper Lig’in 10. haftasında Sivasspor’u ağırladı. Mert Güzenege’nin düdük çaldığı maçta ev sahibi 66. dakikada Fatih Aksoy’un attığı golle öne geçti. Maçın son dakikalarına giridiğinde her şey Alanyaspor’un istediği gibi gidiyordu.

Ancak işler bir anda değişti. 90+3’te Kvet Sivasspor’a beraberliğibitirdi. Alanyaspor bir puan alacağına üzülürken 90+7’de tam manasıyla şok yaşadı. Manaj’ın filelere gönderdiği top Sivasspor’a üç puan getirdi. Yiğidolar, 13 puana yükselirken Alanyaspor 10 puanda kaldı.

Galatasaray 'acı çay' içmedi seriye 'devam' dediGalatasaray ‘acı çay’ içmedi seriye ‘devam’ dedi

Bu gol aynı zamanda bir teknik diretörü götürdü. Alanyaspor’un başında bulunan Ömer Erdoğan karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada görevi bıraktığını açıkladı. Geçen hafta Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldukları maçının ardından “Fatura sadece hocalara kesilmemeli” diyen Ömer Erdogan şunları söyledi: “Bu kan değişikliği kulübe de bana da iyi olacağını düşünüyorum. Üzgünüm.”

NBA'deki Türk derbisi nefes kesti! Cedi güldü, Alperen üzüldüNBA’deki Türk derbisi nefes kesti! Cedi güldü, Alperen üzüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.