Son Avrupa şampiyonu sağlıkta istikrarı seçti

Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, 2019'dan beri kendilerine sponsor olan Academic Hospital ile sözleşmesini uzattı.

Spor 3 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
İmza töreninde yöneticilerin yanı sıra sporcular Zehra Güneş, İdil Naz Başcan ve Karmen Aksoy vardı

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı ile Academic Hospital arasındaki sponsorluk anlaşması uzatıldı. Altunizade’de bulunan Academic Hospital’da gerçekleştirilen törene VakıfBank Başkan Yardımcısı Ferkan Merdan, Academic Group Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Neşe Kavak ile oyuncular Zehra Güneş, İdil Naz Başcan ve Karmen Aksoy katıldı.

Academic Hospital ile 2019’dan bu yana bir arada olduklarını belirten Ferkan Merdan, “Büyük bir memnuniyetle bugüne kadar getirdik. 4 sezon boyunca 10 kupayı birlikte kazandık. Bize de uğurlu geldiler. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte de aynı başarıları devam ettireceğiz. 37 yıldır kadın voleyboluna destek veriyoruz. Kız çocuklarının hayallerine ortak oluyoruz. İşinde başarılı olan sponsorlarla iş birliği yapıyoruz” dedi.

Lakers seriyi bozdu, Clippers’ı geçti... Alperen'li Rockets Hornets'e şans tanımadıLakers seriyi bozdu, Clippers’ı geçti… Alperen’li Rockets Hornets’e şans tanımadı

Zehra Neşe Kavak ise şöyle konuştu: “Spora ve sporcuya her fırsatta destek olmaya çalışıyoruz. 2019-2020 sezonundan bu yana resmi sağlık sponsorluğunu üstlenmekten gurur duyduğumuz VakıfBank ile sözleşmemizi yeniliyoruz. Pandemi nedeniyle bu büyük iş birliği için lansman gerçekleştirememiştik. Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu yaşarken sözleşmemizi imza töreni ile yeniliyoruz. Kız çocuklarının voleybolla tanışmasını sağlayan VakıfBank’a, kadının gücünü gösteren voleybolculara ne kadar teşekkür etsek az. Efsane takım, sağlığınız emin ellerde. Her zaman yanınızda olacağız.”

Sarı-siyahlı takımın oyuncuları Zehra Güneş, İdil Naz Başcan ve Karmen Aksoy ise sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi dolayısıyla mutlu olduklarını söyledi.

Voleybolun zenginleri listesinde iki sultan!Voleybolun zenginleri listesinde iki sultan!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.