Son düzlükte Kastamonu Belediyespor şampiyon!

Kadınlar Süper Lig play-off final serisinde Kastamonu Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor'u 29-24 yenerek şampiyon oldu.

Spor 11 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Kastamonu Belediyesporlu oyuncular ve taraftarlar, şampiyonluğu kutladı.

Kastamonu Belediyespor ile Konyaaltı Belediyespor arasında oynanan Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final serisi büyük bir heyecana sahne oldu. Biri Antalya’da biri Kastamonu’nda oynanan ilki maça kazanan Kastomunu Belediyespor’un rahat bir şampiyonluk kazanılacağı düşünülüyordu. Ama Konyaaltı Belediyespor pes etmedi. Önce Kastamonu’nda sonra Antalya’daki maçları kazandı ve seriyi 2-2’ye getirdi.

Beykoz işi İstanbul’da bitirdi, şampiyonluğa uzandıBeykoz işi İstanbul’da bitirdi, şampiyonluğa uzandı

5. karşılaşma Kastamonu’da yapılacak ve şampiyonu belirleyecekti. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk yarısı, 14-14 eşitlikle tamamladı. İkinci yarı ev sahibi daha üstün oynadı. Maçı 29-24 kazanarak seriyi 3-2’ye getirdi ve şampiyonluğa ulaştı. Karşılaşma sonunda Kastamonu Belediyesporlu oyuncular ve taraftarlar, şampiyonluğu kutladı. Final maçı sonrası düzenlenen törende şampiyon Kastamonu Belediyesi’ne kupasını Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ile Kastamonu Valisi Avni Çakır verdi.

Kastamonu Belediyespor – konyaaltı Belediyespor maçında büyük heyecan vardı.

Beşiktaş sezonu 3. tamamladı

Öte yandan Beşiktaş, Hentbol Erkekler Süper Lig play-off üçüncülük serisi ikinci maçında Spor Toto’yu 40-32 yenerek, seride durumu 2-0 yaptı ve sezonu 3. sırada tamamladı. Siyah beyazlılar serinin ilk maçını da 35-30 kazanmıştı.

Türkiye tekvandoda dünyanın zirvesindeTürkiye tekvandoda dünyanın zirvesinde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.