Sosyal medya haklı çıktı: Fenerbahçe maçı Turgut Doman’ın

Süper Lig'de üçüncü haftada oynanacak altı maçın hakemi açıklandı. Buna göre Rizespor-Fenerbahçe maçı sosyal medyada yayınladığı gibi Turgut Doman'ın oldu. Hakem uzmanları atamayı 'riskli' olarak niteledi.

Spor 22 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Turgut Doman üçüncü haftada üçüncü maçını aldı.

Süper Lig 3. hafta müsabakaları 23, 24, 25 ve 26 Ağustos’ta oynanacak. Oynanacak altı maçın hakemleri de açıklandı. İşte Süper Lig’de 3. hafta maçlarında görev alacak hakemler…

Alanyaspor – Göztepe | Muhammet Ali Metoğlu

Sivasspor – Eyüpspor | Zorbay Küçük

Bodrum FK – Konyaspor | Çağdaş Altay

Kasımpaşa – Adana Demirspor | Abdullah Buğra Taşkınsoy

Antalyaspor – Hatayspor | Atilla Karaoğlan

Rizespor – Fenerbahçe | Turgut Doman

Sosyal medyada Turgut Doman açıklanmıştı

Rizespor – Fenerbahçe maçının hakeminin Turgut Doman olacağı dün sosyal medyada açıklanmıştı. Turgut Doman böylece üçüncü haftada üçüncü karşılaşmasını aldı.

İlk hafta Galatasaray – Hatayspor maçını yöneten Eskişehir bölgesi hakemi ikinci haftada Kayserispor – Sivasspor maçında düdük çalmıştı.

Deniz Çoban: Riskli atama

Yayıncı kuruluş beIN Sports’ta görev yapan hakem yorumcusu Deniz Çoban atamayla ilgili şu yorumu yaptı: “İlk iki hafta maç yöneten ve performansı bana göre vasatın altında olan Turgut Doman haftanın en önemli maçına atanmış. Bu atamayla risk alındığını düşünüyorum. Bana göre Doman performans olarak bu maçı hak edecek bir sezon başlangıcı yapamadı.”

TFF 1. Lig'de yeni polemik: Sakarya-Amed maçı nerede oynanacak?TFF 1. Lig’de yeni polemik: Sakarya-Amed maçı nerede oynanacak?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.