Spor dünyası bayramı böyle kutladı

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde spor dünyasından birçok mesaj geldi. Spor kulüpleri önde gelen kişiler ve daha fazlası... İşte spor dünyasının Ramazan Bayramı mesajları.

Spor 10 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
İşte spor dünyasının bayram mesajları.

Ramazan Bayramı’nın ilk günü ülkede coşkuyla kutlandı. Türk sporunun önde gelen kulüpleri ve kulüplerin önde gelen isimleri bayram mesajlarıyla taraftarlarının özel gününü kutladı.

Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek “Değerli Galatasaraylılar, Mübarek Ramazan Ayı’nı tamamlamış ve Ramazan Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kucaklamış bulunuyoruz. Bayramların birleştirici ve iyileştirici gücü son derece kıymetlidir. Bu gücü hissederek bayramı ülkece sağlık, huzur ve mutlulukla geçirmek en büyük temennimizdir. Galatasaray Spor Kulübü olarak spora yaptığımız katkı dışında faaliyet gösterdiğimiz her alanda, özellikle de Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak üzerimize düşen görevlere daima hazır bulunduğumuzu bir kez daha yineliyor, tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyorum” sözleriyle bayramı kutlarken kulübün resmi sosyal medya hesabından bir video paylaşıldı. 

Fenerbahçe cephesinden bayram mesajı “Sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle… Ramazan Bayramımız kutlu olsun” sözleriyle yayınlandı.

Türkiye’nin bir diğer büyük spor kulübü Beşiktaş’ın bayram mesajında “Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram dileriz. Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun” ifadeleri yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu bayramı “Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyor; futbol ailesinin ve vatandaşlarımızın bayramını kutluyoruz” sözleriyle kutladı.

Eyüpspor’la beraber Süper Lig’e çıkmayı garantileyen ve geçtiğimiz hafta sonu bunun kutlamasını yapan teknik direktör Arda Turan İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı “Kalplerimiz sevgiyle dolsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Ramazan Bayramımız mübarek olsun” sözleriyle kutladı.

Fenerbahçe’nin Boşnak kaptanı Edin Dzeko, ailesiyle bir fotoğraf paylaştı ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı “Ramazan Bayramı mübarek olsun” sözleriyle kutladı.

Dzeko ailesi Ramazan Bayramı’nı böyle kutladı.

Trabzonspor’dan isyan dolu bayram mesajı

“Bu sezon bazı takımların bütün imtiyazları kendileri için talep ettikleri bir dönem oldu. İstedikleri olmadığı her maçta, her pozisyonda, önlerine gelen herkese saldırdıkları ve bunu da kendilerinde hak gördükleri utanç dolu bir sezon… Bunun adına da, istedikleri olduğu zaman ‘adalet’, olmadığında ise ‘adaletsizlik’ dediler” diyerek sözlerine başladı. Doğan TFF ve MHK’yi eleştirdiği açıklamalarında alınan seçim kararına atıfta bulunarak yeni dönemin yakın olduğunu hatırlattı. Bu sezonun futbol dışındaki rakiplerin de çok güçlü olduğunu gösterdiğini belirten Doğan, sezonu üçüncü sırada bitirip Türkiye Kupası’nı müzelerine götürmek istediklerini hatırlattı.

Doğan sözlerini “Bayram vesilesi sizlere en içten duygularımı bir kere daha bizzat aktarmak istedim. Her zamanki gibi bu kulübün gerçek sahipleri olan sizlerin, gönülden Trabzonsporluların yanımızda olduğunu biliyoruz. Bizim de üzerimize düşeni fazlası ile yapacağımız yeni sezonu şimdiden sabırsızlıkla beklediğimizi ifade eder, bir kez daha Ramazan Bayramınızı kutlarım” diyerek noktaladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ise bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dileriz.”

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) ise bayram mesajında “Hoşgörü ve umutla dolu nice bayramlara. Ramazan bayramımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes: “Sevdiklerinizle birlikte keyifli bir bayram geçirmeniz dileğiyle!”

VakıfBank Spor Kulübü: “Sevdiklerinizle bir arada olduğunuz, huzur ve mutluluk dolu güzel bir bayram dileriz.”

Eczacıbaşı Dynavit: “Herkese sevdikleriyle birlikte mutlu bayramlar dileriz.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.