Sultanlar Ligi’nde haftanın kapanışı Aydın’dan

Sultanlar Ligi’nde 7. haftanın kapanış maçında Aydın BBSK, Galatasaray’ı konuk etti. Çekişmeli maçı 5 set sonunda Aydın kazandı.

Spor 13 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Aydın Belediye, Galatasaray'ı beş sette geçti.

Aydın BBSK, ligin iddialı takımlarından Galatasaray’ı konuk etti. Karşılaşmanın ilk setini 25-23 kazanan Aydın, ikinci seti rakibine 25-18’le verdi. Üçüncü sette kontrolü en baştan ele alan ev sahibi 25-16’yla öne geçti. Ancak Galatasaray pes etmedi ve 25-23’le durum yeniden berabere oldu. Son sette büyük çekişme yaşanırken Aydın, sahadan 16-14 ve 3-2’yle galip ayrılan taraf oldu. Aydın 7. maçında 2. kez kazanıp 10. sıraya gelirken Galatasaray 7. maçında 5. kez yenilip 9. sıraya indi.

Maçın 3. setinde şanssız bir an yaşandı. Aydın sporcusu İlayda Uçak bloktan inerken ayağını kötü bir şekilde burktu. Uçak daha sonra sağlık durumuyla alakalı yaptığı açıklamada “Ne yazık ki bugün oynadığımız karşılaşma esnasında yaşadığım talihsiz sakatlık sonucu çoklu bağ yaralanması yaşadığımı öğrendim. İlerleyen günlerde ameliyat olup hızlı bir şekilde tedavi sürecime başlanacak. Arayan, mesaj atan ve güzel dileklerini ileten herkese teşekkürler. Umarım çok daha iyi bir İlayda olarak tekrar sevdiğim voleybola geri döneceğim” sözlerine yer verdi.

VakıfBank hata yapmıyor, Fenerbahçe ve Eczacıbaşı takip ediyorVakıfBank hata yapmıyor, Fenerbahçe ve Eczacıbaşı takip ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.