Süper Amatör’de büyük kavga: Maç oynanamadı!

Antalya'da, Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beymelek Belediyesi ile Kaş Kınıkspor arasında oynanması planlanan maç, karşılaşma öncesi tribünlerde çıkan kavga yüzünden ertelendi.

Spor 5 Mayıs 2024
Antalya'daki Süper Amatör şampiyonluk maçı başlamadan kavga çıktı.

Antalya’da Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi için Demre İlçe Stadyumu’nda Beymelekspor ve Kaş Kınıkspor karşı karşıya geldi. Saat 15:30’da başlayacak maç öncesi tribünde bulunan taraftarlar arasında büyük bir kavga çıktı. Karşılıklı laf atmaya başlayan taraftarlar arasında büyüyen olaylar sonrası iki tarafın birbirine uzaktan taş atmaya başladığı görüldü.

Devamında kavganın şiddeti daha da arttı ve birbirine yaklaşan iki grup yumruklaşmaya başladı. Kavga anları maçı izlemeye gelen diğer taraftarların cep telefonu kameralarına da yansıdı. Yaşanan gerginliğin stadyum dışına da taşmasının ardından olaya kolluk kuvvetleri müdahale etti. Maç başlamadan önce çıkan olaylar sonrası mücadelenin hakem heyeti karşılaşmanın bu şartlarda oynanamayacağına kanaat getirip mücadeleyi erteledi. Çıkan kavgada çok sayıda kişi yaralanırken güvenlik güçlerinin müdahalesiyle öfkeli taraftar grupları dağıtıldı.

TFF'den imza toplayan kulüplere: Türk futboluna ihanetTFF’den imza toplayan kulüplere: Türk futboluna ihanet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.