Süper Lig’de bu da oldu: Hakem az kalsın futbolcuyu sakatlıyordu

Süper Lig'in 37'nci haftasında Beşiktaş'ın Hatayspor'u ağırladığı karşılaşmada Hatayspor stoperi Burak Yılmaz taç çizgisi üzerinde mücadele ederken yardımcı hakem bileğine bastı, Yılmaz kısa süreli sakatlık geçirdi.

Spor 19 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Beşiktaş ile Hatayspor arasında oynanan maçta sahalarda ender görülen bir an yaşandı.

Beşiktaş’ın Hatayspor’la 2-2 berabere kaldığı maçta sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Hatayspor’un stoperi Burak Yılmaz taç çizgisi üstünde Beşiktaşlı Milot Rashica’yla mücadele ederken talihsiz bir an yaşadı: Topu oyunda tutmak isterken karşılaşmanın yardımcı hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan’la çarpıştı. Teması önlemek isteyen hakem Uyarcan futbolcudan kaçınmak için havaya zıpladı ancak yere inerken Hataysporlu futbolcunun bileğine bastı. Darbeden sonra kısa süreli sakatlık yaşayan Burak Yılmaz sağlık ekiplerinin tedavisinin ardından oyuna kaldığı yerden devam edebildi.

Pozisyonun ardından sosyal medyada espriler yapılırken futbol severler yardımcı hakemin müdahalesini kırmızı kart olarak yorumladı ve VAR’ın devreye girmemesini alaycı bir dille eleştirdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Ersun Yanal da pozisyonu ‘Net bir kırmızı kart’ diyerek yorumladı.

Yine Halil Umut Meler yine başkan sahaya indiYine Halil Umut Meler yine başkan sahaya indi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.