Süper Lig’de günün kazananı Kayserispor

Heyecanın 3 maçla devam ettiği Süper Lig’de Kayserispor, sahasında konuk ettiği Samsunspor’u 2-1 yendi. Günün diğer maçlarında Karagümrük ve Ankaragücü 1-1, Alanyaspor ve Hatayspor 0-0 berabere kaldılar.

Spor 28 Ağustos 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Süper Lig'de günün 3 puan kazananı Kayserispor.

Süper Lig’de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor hafta içi mesaisinde kritik play-off maçlarına çıkacak olmalarından ötürü karşılaşmalarının ertelenmesiyle mesai kısaldı. Pazar günü 3 maçla geride kaldı. Bu maçlardan ilkinde Kayserispor ve Samsunspor Kayseri’de karşı karşıya geldi. Maç hızlı başladı. 16. dakikada Anthony Uzodimma’nın golü Kayserispor’u 1-0 öne geçirdi. Samsun’un cevabı gecikmedi ve Marius Mouandilmadji 21’de skoru eşitledi. Kayseri’nin golcüsü Mame Thiam 38’de sahne aldı ve skor 2-1’e geldi. 90 dakika sonuna kadar başka gol olmadı ve Kayseri sahadan 3 puanla ayrıldı. İç Anadolu ekibi bu sonuçla 3. haftayı 5 puanla geçti. Samsunspor 1 puanda kaldı. Samsun’da Taylan Antalyalı 59. dakikada takım arkadaşı Kingsley Schindler ile çarpıştıktan sonra oyundan çıkmak durumunda kaldı. Antalyalı, ayağında kırık şüphesiyle kenara geldi. Oyuncu gözyaşlarına hakim olamadı.

Ali Koç'tan Mehmet Büyükekşi'ye mektup: Konu Hugh DallasAli Koç’tan Mehmet Büyükekşi’ye mektup: Konu Hugh Dallas

Günün bir diğer karşılaşması Karagümrük’le Ankaragücü arasında İstanbul’da oynandı. Karagümrük ilk yarının sonunda 44. dakikada Marcus Rohden ile öne geçti. Ankaragücü bu gole anıtı 57’de Efkan Bekiroğlu’yla verdi. Maç bu skorla 1-1 sona erdi. Karagümrük puanını 4’e yükseltirken Ankaragücü 2 puana çıktı.

Günün son karşılaşmasında Hatayspor’la Alanyaspor 0-0 berabere kaldı. Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor puanını 5’e yükseltirken, Alanyaspor da aynı şekilde 5 puana geldi.

TFF 1. Lig’de Kocaeli ve Keçiörengücü güldüTFF 1. Lig’de Kocaeli ve Keçiörengücü güldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.