Süper Lig’de şampiyonluk maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak

Süper Lig’de ş36. haftanın hakemleri açıklandı. Şampiyonun belirlenebileceği Ankaragücü- Galatasaray maçını Volkan Bayarslan yönetecek.

Spor 30 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Süper Lig'de kritik günün hakemleri açıklandı.

Süper Lig’de son düzlüğe gelindi. Şampiyonluk mücadelesinde Galatasaray, Ankaragücü’nü mağlup etmesi halinde ipi göğüsleyecek. Başkent ekibi, son 3 maç öncesinde küme düşme tehlikesini sürdürüyor. Galatasaray’ı takip eden Fenerbahçe ise düşme tehlikesi süren bir diğer takım Antalyaspor’u ağırlayacak. İşte bu kritik haftada düdük çalacak hakemler belli oldu. Süper Lig’in 36. haftasında maç yönetecek isimler şöyle:

Ankaragücü-Galatasaray: Volkan Bayarslan

Fenerbahçe-Antalyaspor: Zorbay Küçük

Giresunspor-Trabzonspor: Arda Kardeşler

İstanbulspor-Adana Demirspor: Ümit Öztürk

Alanyaspor-Kasımpaşa: Cihan Aydın

Sivasspor-Konyaspor: Bahattin Şimşek

Karagümrük-Kayserispor: Murat Erdoğan

Ferdi Kadıoğlu: Bu sene çok kötü maçım yokFerdi Kadıoğlu: Bu sene çok kötü maçım yok

Bayarslan’la Galatasaray orta şekerli

Volkan Bayarslan, kariyerinde 7 kez Galatasaray maçı yönetti. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 3 kez kazandı 1 kez berabere kaldı ve 3 kez yenildi. Bu sezon Bayarslan’ın Süper Lig’de göre aldığı deplasmandaki Kasımpaşa ve iç sahadaki Karagümrük maçlarında Galatasaray sırasıyla 3-2 kazandı ve 3-3 berabere kaldı. Türkiye Kupası’ndaki Alanyaspor maçıysa Galatasaray lehine 2-1 bitti.

Fenerbahçe’nin Zorbay Küçük karnesi

Fenerbahçe, Zorbay Küçük’ün bugüne kadar yönettiği 7 karşılaşmanın 5’ini kazandı. Sarı-lacivertliler 2 maçta berabere kaldı. Zorbay Küçük bu sezon 2 Fenerbahçe maçında düdük çaldı. Başakşehir’i sahasında 1-0 yenen Sarı Kanarya, deplasmanda Sivas’tan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig’de 36. hafta maçları bu akşam 20.00’de oynanacak.

Michy Batshuayi hâlâ şampiyonluğa inanıyorMichy Batshuayi hâlâ şampiyonluğa inanıyor

TFF 1. Lig’de kritik maçın hakemi Kadir Sağlam

TFF 1. Lig play-off ikinci tur ilk maçında Eyüpspor, yarın akşam 20.00’de Bodrumspor’u ağırlayacak. Zorlu mücadeleyi Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Tapak yapacak. Maçın dördüncü hakemi Direnç Tonusluoğlu olacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.