Süper Lig’de soyunma odasına kırmızı kart! Büyük ceza geliyor

Süper Lig'de küme düşme bölgesini yakından ilgilendiren Gaziantep FK - Samsunspor maçında son dakika golünden sonra futbol sahalarında nadir görülen bir olay yaşandı.

Spor 19 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Samsunsporlu Flavien Tait'a yumruk atan Papy Djilobodji'nin başı dertte.

Süper Lig’in 26. haftasında küme düşme bölgesini yakından ilgilendiren maçta Gaziantep FK ve Samsunspor karşı karşıya geldi. Uzatma dakikalarına önde giren ev sahibi ekip 90+2’de Samsunsporlu Lubomir Satka’nın golüne engel olamadı. Maç 1-1 berabere biterken hakem Zorbay Küçük’ün son düdüğünden sonra sahada arbede çıktı.

Futbolcular soyunma odasına giderken VAR’da bulunan Atilla Karaoğlan orta hakem Zorbay Küçük’ü Samsunsporlu Flavien Tait ve Gaziantep FK forması giyen Papy Djilobodji’nin pozisyonu için uyardı. Djilobodji’nin rakibine yumruk attığı pozisyonu ekranda izleyen Zorbay Küçük soyunma odasına kadar giderek Gaziantep FK futbolcusuna direkt kırmızı kart gösterdi. Futbol Disiplin Talimatı’nın ‘Saldırı’ başlıklı 44. maddesine göre PFDK’ya sevk edilmesi beklenen Papy Djilobodji’nin 5 ile 10 maç arasında ceza alabileceği belirtiliyor. Ancak ‘tahrik’ unsuru varsa ceza düşebilir.

Goller son 10 dakikaya sığdı, Gaziantep FK ve Samsunspor berabere kaldıGoller son 10 dakikaya sığdı, Gaziantep FK ve Samsunspor berabere kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.