Tacize bir garip savunma:  Çıplak fotoğrafı boy ölçümü için çektim

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 14 yaşındaki kız öğrencisini üstsüz fotoğraflarını çekerek taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan tekvando antrenörü F.M.D., ifadesinde fotoğrafı boy ve kilo ölçümü yapmak için çektiğini ileri sürdü.

Spor 27 Haziran 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Tacize uğradığı iddia edilen çocuğun yakınları tekvando salonunun camlarını kırdı.

Ankara Atapark Mahallesi’nde faaliyet gösteren spor salonunda tekvando kursuna başlayan E.N.Y., tekvando antrenörü F.M.D.’nin üstsüz fotoğraflarını çekip, tacizde bulunduğunu iddia ederek, ailesine durumu anlattı. E.N.Y.’nin ailesi ile spor salonundaki diğer öğrencilerin yakınları, spor salonunu basıp, antrenörü darbetti. Kalabalık, F.M.D.’nin oğluna ait spor salonunun camlarını kırıp, içeride eşyalara da zarar verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan F.M.D. polis tarafından salondan çıkarılıp, hastanede tedavi edildikten sonra gözaltına alındı.

Sir'den taciz itirafı: Ben 12 yaşındaydım, o 72!Sir’den taciz itirafı: Ben 12 yaşındaydım, o 72!

Emniyette sorgusu süren antrenör F.M.D.’nin cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu. F.M.D. ilk ifadesinde öğrencinin üstsüz fotoğraflarını boy ve kilo ölçümü yapmak için çektiğini ileri sürdü. Şüphelinin tehdit, hakaret, taksirle yaralama, açıktan hırsızlık, cinsel saldırı-şantaj, enerji hırsızlığı, kastan yaralama gibi suçlardan poliste 12 suç kaydının olduğu öğrenildi. Öte yandan şüphelinin oğluna ait olan olayın gerçekleştiği spor salonu da zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Tacizle suçlanan Manchester Unitedlı futbolcu Mason Greenwood beraat ettiTacizle suçlanan Manchester Unitedlı futbolcu Mason Greenwood beraat etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.