Taksi çilesinin son kurbanı Sergio Agüero

Şampiyonlar Ligi finalini yerinde takip etmek üzere İstanbul’da hazır bulunan Sergio Agüero, Arnavutköy’de eğlendiği gecenin sonunda taksi bulamadı. İmdada Gökhan Gönül yetişti.

Spor 11 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Kun Agüero da taksi çilesinin kurbanı oldu.

İstanbullunun en büyük çilelerinden biri taksiler. Taksi konusu, 4 sene önceki belediye seçimlerinden önce de sonra da en çok tartışılan ve belediye meclisinde gündeme gelen hususlardan biri. Birçok kişinin mağdur olduğu, bilhassa merkezi yerlerde sarı araçların bulunamadığı 16 milyonluk şehrin son kurbanları oldukça tanıdık.

Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul’da bulunan Manchester City’nin efsane golcüsü Sergio Kun Agüero, geceyi Arnavutköy’de geçirdikten sonra taksi bulamadı. Arjantinlinin imdadınaysa futbol dünyasının bir diğer tanıdık ismi yetişti. Hürriyet’in haberine göre orada bulunan Gökhan Gönül, “Burada taksi bulmak zor” diyerek Agüero ve arkadaşına kendi aracını tahsis etti. Eski futbolcu ve yanındaki arkadaşı kalacakları yere Gökhan Gönül’ün aracıyla döndüler.

Buruk: Gaziantep FK'yı 10 kişiyken 2-1 yendim, benim o galibiyetim neden yok sayılsın?Buruk: Gaziantep FK’yı 10 kişiyken 2-1 yendim, benim o galibiyetim neden yok sayılsın?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.