Taraftar ‘İsmail hoca arıyor’ dedi, Osayi kahkahalara boğuldu

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın video oyunlarını azaltmasını istediği Bright Osayi Samuel izin gününde Twitch'te yayın açtı. Yayın sırasında telefonu çalınca canlı sohbette izleyiciler 'İsmail hoca arıyor' yorumu yaptı.

Spor 12 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
İsmail Kartal'ın Osayi'ye yasağı gündem oldu.

Beşiktaş’ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe’de futbolcular perşembe akşamı oynanacak Spartak Trnava maçı öncesi bir günlük izin kopardı. Dusan Tadic iznini maçın hemen ardından Sibel Can konserine giderek değerlendirdi.

Yeni nesle yakın futbolculardan Bright Osayi Samuel ise daha farklı bir hobiyle zaman geçirdi. Osayi canlı yayın platformu Twitch’te yayın açtı ve EA FC oyununu oynadı. Sezon başında söz konusu platformda açtığı yayınlarla taraftarın dikkatini çeken Osayi için İsmail Kartal ekim sonunda oynanan bir maçtan sonraki basın toplantısında “Osayi-Samuel’in hâlâ eksikleri var, hâlâ tam istediğim gibi değil. Dün akşam toplantı yaptık onunla. Gece yarılarına kadar PlayStation oynamak yok dedim, söz verdi, oynamayacağını söyledi” demişti.

İlk fırsatında yine oyun konsolunun başına geçen yıldız sağ bek izleyicileriyle buluştu. Yayın sırasında Osayi’nin telefonunun sesi duyuldu. İzleyiciler “İsmail hoca arıyor” yorumu yaptı. Canlı sohbet kısmındaki yorumları okuyan Nijeryalı sağ bek kahkahalara boğuldu. Bu anlar sosyal medyada birçok spor sayfası tarafından paylaşıldı ve etkileşim aldı.

25 yaşındaki Osayi bu sezon takımıyla 21 maça çıktı ve 2 gol 4 asistlik katkıda bulundu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.