Taraftar Onana’ya tepkili, Altay’ı istiyor: Afrika Uluslar Kupası hemen gelsin!

Manchester United’da krizler tükenmiyor. Sezon başında 52 Milyon Euro’ya Manchester United’ın yolunu tutan Andre Onana yediği hatalı gollerle taraftarın sabrını taşırdı. Taraftarlar, Altay Bayındır’ı kalede görmek istiyor.

Spor 22 Eylül 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Manchester United taraftarı kalede Altay'ı istiyor.

Manchester United’ın yaz transfer döneminde 52 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Kamerunlu kaleci Andre Onana hatalı goller yemeye devam ediyor. Sezon başından beri çıktığı 6 maçta 14 gol yiyen Onana’nın kredisi tükenmeye başladı. Onana son olarak Bayern Münih’e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Leroy Sane’nin vuruşunda topu elinden kaçırınca sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu.

Taraftarlar, Manchester United’ın paylaşımlarının altında geçtiğimiz yaz transfer döneminde Onana’nın yedeği olarak alınan eski Fenerbahçe kaptanı Altay Bayındır’ın kaleye geçmesi gerektiğini belirtti.

Onana açıklamalarda bulundu

Karşılaşmada bir hatalı gol yiyen Kamerunlu file bekçisi mağlubiyetin suçlusunun kendisi olduğunu söyledi. En kötü maçlarından birini çıkarttığını söyleyen Onana, çok çalışmaları gerektiğini de belirtmeyi ihmal etmedi.

Andre Onana geçtiğimiz yaz transfer döneminde 52 milyon Euro’ya Serie A devi Inter’den Manchester United’a transfer olmuştu. David De Gea’nın boşluğunu doldurması beklenen Kamerunlu eldiven, çıktığı 6 maçta sadece bir kez kalesini gole kapatabildi ve bu maçlarda kalesinde 14 gol gördü.

Altay ve Kim Min-Jae buluştu

Bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen iki oyuncu, Allianz Arena’daki mücadelenin sonunda birbirleriyle selamlaşıp sohbet ettiler. İkilinin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.