Teknik direktör İbrahim Cezayir kulüp yönetiminin saldırısına uğradığını iddia etti

3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor'un teknik direktörü İbrahim Cezayir kendi kulübünün yönetim kurulu üyeleri tarafından tehdit edildiğini, saldırıya uğradığını söyledi.

Spor 13 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
44 yaşındaki teknik adam sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İbrahim Cezayir antrenmanlara çıkarılmadığını söyleyip Nevşehir Belediyespor yönetimince tehdit edildiğini, saldırıya uğradığını söyledi. “10’uncu hafta itibariyle son sırada olan Nevşehir Belediyespor ile başladığımız süreci 11’inci sıraya kadar yükselerek düşme hattının üzerine çıkardık. Bunu hep birlikte başardık. İkinci yarıya başladığımızda Tokat ve Balıkesirspor deplasmanlarından puan alamadığım ve Balıkesirspor maçını sattığım iddia edilerek görevime son verildi. Balıkesirspor maçından sonra salı gününden itibaren antrenmanlara çıkarılmadık. Cuma günü Gazi Stadı’ndaki antrenmana gitmek isterken yönetim tarafından tehdit ve saldırı yapılarak görevimizi yapmamız engellendi, antrenmana alınmadık”dedi.

Tek taraflı fesihle görevime son verildi

Kulübünün bilerek maç kaybettiği yönündeki iddialarını kesin bir dille reddeden Cezayir “Hayatım boyunca maç satmayı bırakın, ne bir menajerden, ne bir futbolcudan, ne de bir yöneticiden kuruş aldım. Bu dürüstlüğümü tüm Türk futbol camiası çok iyi bilmektedir.

Bir buçuk yıllık sözleşmemin bu seneki kısmını, Sebat ve Bergamaspor maçı primlerini talep ettim. Gelecek seneye dair sözleşme bedelimi iade ettiğimi belirttim. Ancak bana yapılacak ödeme planı kabul edilmediği için tek taraflı fesihle görevime son verilmiştir.

Maddi manevi büyük fedakarlıklar yaparak 7/24 çalışıp takımı hep birlikte toparladık ve ayağa kaldırdık. İnanılmaz mücadele veren çok değerli futbolcularım ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, Nevşehir Belediyespor taraftarlarına ve halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Nevşehir Belediyespor ve değerli futbolcularıma gönülden başarılar dilerim” dedi.

Nevşehir’de sekiz maçta takımının başında sahaya çıkan Cezayir bu maçlarda üç galibiyet, dört mağlubiyet ve bir beraberlik almıştı.

Kadıköy'den çıkışın anahtarı onda: Fatih TekkeKadıköy’den çıkışın anahtarı onda: Fatih Tekke

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.