Tevez’den ilginç itiraf: Kadromuzdaki üç oyuncu toplama çıkartma yapmayı bilmiyor

Bu sezonun başında Arjantin Ligi ekiplerinden Independiente’nin başına geçen Carlos Tevez cumartesi günü ulusal kanalda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Tevez takımdaki 3 oyuncunun toplama çıkarma bilmediğini bunun sebebinin yoksulluk olduğunu anlattı.

Spor 11 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Tevez evinde düştü apar topar hastaneye kaldırıldı.

Independiente teknik direktörü Carlos Tevez, geçtiğimiz cumartesi günü röportajda, ülkedeki yoksulluğa atıfta bulunarak, kadroda toplama ve çıkarma yapmayı bilmeyen üç oyuncu olduğunu açıkladı.

Ülkedeki yoksulluktan ötürü gençlerin hayatlarının olumsuz etkilendiğini söyleyen Tevez, “İşte yoksulluk burada. Çocuğa yiyecek ve bir sürü şey ile yardımcı olabiliriz, ancak kendi kendini nasıl savunacağını, imzaladığı şeyleri nasıl okuyacağını bilmeli, dolandırılmamalı…” dedi.

Yaşamın bir öğrenme deneyimi olduğunu anlatan Tevez, öğrenme sürecinin bir sınırı olmadığını belirtti. Tevez duygu dolu cümlelerinin sonuna gelirken şunları söyledi: “Alçakgönüllülük eğitilir, alçakgönüllülük değerlerle başlar. Okulda başarılı olursanız bir ödülünüz olur. Oyuncak mı istiyorsunuz? Onu hak edin. Masayı toplayın, onu kazanmak için bir şeyler yapın.”

Yazın Arjantin Ligi’nden Independiente’ye imza atan Arjantinli eski futbolcu Carlos Tevez geçtiğimiz sezon ülkesinin Rosario Central takımını çalıştırmıştı ve 24 maçta 6 galibiyet, 10 beraberlik, 8 mağlubiyetle 1,17 puan ortalaması yakalamıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.