TFF 1. Lig’de Kocaeli ve Keçiörengücü güldü

TFF 1. Lig’de Pazar günü 3 maça sahne oldu. Keçiörengücü sahasında Adanaspor’u 1-0 mağlup ederken, Kocaelispor evinde Altay’ı 3-2 ile geçti. Boluspor ve Şanlıurfaspor ise 1-1 berabere kaldı.

Spor 28 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Keçiörengücü ve Kocaelispor TFF 1. Lig'de günün kazananları.

TFF 1. Lig’in 3. haftasında mesai 3 maçla devam etti. Günün gollü karşılaşmasında Kocaelispor ve Altay kozlarını paylaştı. Kocaeli ilk yarıyı 33. dakikada Douglas Tanque ve 38’de Cem Ekinci’nin golleriyle 2-0 önde kapadı. İkinci yarıda üstünlüğünü koruyan ev sahibi, 73. dakikada Ibrahima Fofana’nın gördüğü direkt kırmızıyla 10 kişi kaldı. Fenerbahçe’den kiralanan Emir Ortakaya 83’te skoru 3-0’a getirdi ve takımını rahatlattı. Pes etmeyen Altay 85’te Zeki Yıldırım’la farkı 2’ye indirdi. 90’da Marco Paixao penaltıdan durumu 3-2’ye getirdi. Altay beraberlik golü için son anlarda yüklendi ancak sonuç çıkmadı. Kocaeli bu skorla beraber ligdeki ilk galibiyetini elde etti ve hanesine ilk 3 puanını yazdırdı. Altay ise 3 puanda kaldı.

Ligin Ankara temsilcilerinden Keçiörengücü, galibiyete son dakikada uzandı. Adanaspor’u ağırlayan başkent ekibi, 3 puanı 90. dakikada Şahverdi Çetin’in golüyle elde etti. Boluspor ve Şanlıurfaspor arasındaki mücadele 7. dakikada Guy-Michel Landel ve 49. dakikada Matias Ardaiz’in attığı gollerle 1-1 berabere bitti.

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor seriye bağlıyor, Caner Erkin öne çıkıyorArda Turan yönetimindeki Eyüpspor seriye bağlıyor, Caner Erkin öne çıkıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.