TFF’de kurullar belirlendi; Tahkim ve PFDK’ya yeni atamalar yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu; Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'nun yeni başkan, asil ve yedek üyelerini açıkladı.

Spor 18 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
TFF'den Suudi Arabistan'a destek.

TFF, dün gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararları açıkladı. Toplantıda çeşitli kurulların başkan, asıl ve yedek üyeleri belirlendi. TFF’den yapılan açıklamayla beraber söz konusu kurullara yapılan atamalar şöyle şekillendi:

Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç oldu. Kuruldaki üyelerse Alaaddin Varol, Mustafa Demirel, Bayram Şen, Esra Alan, Mehmet Erol ve İlhan Üzülmez olarak belirlendi.

Niyazi Akdaş yeniden başkan seçildi, iki sene içinde Arda Güler sözü verdiNiyazi Akdaş yeniden başkan seçildi, iki sene içinde Arda Güler sözü verdi

Profesyonel Futbol Disiplin Kuru başkanlığına ise Fatih Maden getirildi. Erkan Kıraç, Halil İbrahim Ayçiçek, Sinan Sezer, Gülşah Bostancı Bozbayındır, Selman Dursun ve Yusuf Ziya Taşkan ise asıl üyeler olarak belirlendi.

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Başkanı Osman Hakan Öncel olarak belirlendi. Öncel başkanlığındaki kurulda Mustafa Çattık, Emrah Kulaklı, Ömer Faruk Erol, Ali Paslı, Esra Hatipoğlu, Battal Yılmaz’ın üyeler olarak yer alacakları belirtildi.

İki dudağın arasında, bir kulübün kaderi: Sportif direktörlerİki dudağın arasında, bir kulübün kaderi: Sportif direktörler

Etik Kurulu başkanlığına Celal Candan’ın getirildiği açıklanırken Candan başkanlığındaki ekipte Mahmut Fatih Çelikbilek, Çağrı Silahtaroğlu, Nuray Ekşi, Serkan Ağar gibi isimlerin yer alacağı duyuruldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.