THY bu işi seviyor! 3 spor efsanesi aynı filmde

Daha önce Kobe Bryant, Lionel Messi, Shaquille O’Neal gibi yıldızlarla reklam filmi çeken Türk Hava Yolları, bu kez üç futbol efsanesi Cafu, Ronaldinho ve Steven Gerrard’ı bir araya getirdi.

Spor 15 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
THY'nin reklam filmi birçok ülkede yayınlanacak.

Dünyaca ünlü havayolu şirketi Türk Hava Yolları’nın yeni reklamı üç büyük efsaneye ev sahipliği yaptı. Çeşitli büyük spor organizasyonlarına sponsor olan ve büyük spor insanlarını reklam filmlerinde ağırlayan Türk Hava Yolları benzer bir projeye daha imza attı.

THY Basın Müşavirliğinin açıklamasına göre şirket, Şampiyonlar Ligi çeyrek final müsabakalarıyla beraber finale giden yol için yeni bir film yayınladı. Filmde üç efsanenin yanı sıra Brezilya Freestyler Adonias Fonseca’nın son 8’e kalan takımların bulunduğu 6 şehirdeki maceralarına yer verildi.

Hem medeniyet hem barbarlıkHem medeniyet hem barbarlık

İstanbul’un tarihi yerlerini de içinde barındıran muhteşem manzaralara ev sahipliği yapan reklam filmi hakkında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat: “Dünyanın en çok ülkesini birbirine bağlayan küresel hava yolu olarak, farklı kültürleri bir araya getiren sporun birleştirici gücüne inanıyor ve milyonlarca futbolseveri Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında İstanbul’da buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Ronaldinho ise İstanbul’un büyüsünü THY ile yaşamanın bir ayrıcalık olduğuna dikkat çekerken, Cafu da böyle bir yapımda olmanın verdiği mutluluğu vurguladı. Brezilyalı efsane sağ bek “Futbolun böyle bir proje ile birleştirildiğini görmek ve bu isimler ile bir araya gelmek bana ve tüm sporseverlere armağan niteliğinde” dedi.

Bu ilk değil

THY’nin branşında önde gelen sporcuları ağırladığı ilk reklam bu değil. Çeşitli organizasyonlar kapsamında olsun farklı amaçlarla olsun THY, reklam filmlerinde Kobe Bryant, Lionel Messi, Shaquille O’Neal gibi büyük dünya yıldızlarını ağırlamış bir şirket. Öte yandan THY, spor yıldızları dışında Morgan Freeman gibi sinema dünyasının tanınan isimlerini de reklam filmlerinde markanın yüzü olarak kullandı.

Efes farklı veda etti, Fener Oly’ye rakip olduEfes farklı veda etti, Fener Oly’ye rakip oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.