Trabzonspor, AEK’ya mağlup: Benkovic korkuttu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, kendi sahasında Yunan ekibi AEK ile oynadığı hazırlık maçından 3-1 yenik ayrıldı. Yeni transferlerden Teklic, rakibiyle yaşadığı çarpışma sonrası hastaneye kaldırıldı.

Spor 31 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Trabzon'dan tatsız prova.

Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Trabzonspor, 2023-24 sezonu için hazırlıklarına evinde devam etti. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde sahaya çıkan bordo-mavililer AEK ile hazırlık maçına çıktı.

Yunan ekip 31. dakika Levi Garcia ile öne geçti. 41. dakikada Niclas Eliasson’un golüyle beraber fark 2’ye yükseldi. İkinci yarıya daha iyi başlayan Trabzonspor Maxi Gomez’le beraber 54’te farkı bire indirdi. Ancak 75. dakikada Tom van Weert farkı yeniden ikiye çıkardı ve Yunan ekip bu golle beraber sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Trabzonspor’un yeni transferlerinden Filip Benkovic, rakibiyle yaşadığı çarpışma sonrası yerde kaldı. Benkovic, korkulu anlar yaşattığı çarpışmanın ardından önlem amacıyla hastaneye kaldırıldı. Söz konusu sakatlığın ardından konuşan Nenad Bjelica “Öncelikle çok şanssızız sakatlık konusunda. Aynı bölgeden 3 oyuncuyu kaybettik. Normal bir durum değil ama bununla yüzleşmeliyiz” şeklinde konuştu.

Benkovic önlem olarak hastaneye kaldırıldı.

Burnunda kırık var

Trabzonspor daha sonra oyuncunun durumuyla alakalı yaptığı açıklamada Filip Benkovic’in burun bölgesinde kırık tespit edildiğini açıkladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.