Trabzonspor efsanesi Özkan Sümer mezarı başında anıldı

Trabzonspor tarihinde hem futbolcu hem teknik direktör hem kulüp başkanı olarak görev yapan tek isim olan efsane Özkan Sümer mezarı başında anıldı.

Spor 23 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Trabzonspor'da kulüp efsanesi Özkan Sümer anıldı.

Trabzonspor yöneticileri kulübün efsanesi Özkan Sümer’i vefatının üçüncü yılında mezarı başında andılar. Sümer’in Maçka ilçesindeki mezarını ziyaret eden yöneticiler daha sonra yakınlarına taziyede bulundular.

Genel Sekreter Kemal Ertürk, Özkan Sümer gibi aynı takımda futbolculuk, teknik direktörlük ve kulüp başkanlığı yapan kimsenin olamayacağını belirterek, “Bu gurur Özkan hocamızın gururudur. Kendisine hep hocamız diyoruz ama Trabzonspor başkanlığı da yapmıştır. Hep ‘hocamız’ diye hitap ediyoruz çünkü Özkan hocamız bize hep yol göstermiştir. Ben kendisiyle yöneticilik yapma fırsatı bulamadım ama defalarca bir araya geldim. Her seferinde bir yol gösteren olmuştur.” dedi.

Sümer’i anan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı da yaptığı paylaşımda “O yüzden bende çok büyük izler bıraktı. Sonrasında ne şanslıyım ki onunla konuşma, fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladım. Her insanın tanıması, sohbet etmesi gereken muhteşem bir insandı. Trabzonspor’un tarihinde çok önemli bir yere sahip, bu takımın her noktasına sirayet etmiş büyük bir efsane. Trabzonspor’un ve Türk futbolunun bu büyük efsanesi her zaman, en iyi şekilde anılacak.” diyerek Sümer’i andı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.