Trabzonspor Macaristan’dan şen dönüyor

Trabzonspor, Macaristan kampındaki ikinci ve son hazırlık maçında Sırbistan'ın 1. Lig ekiplerinden Zeleznicar Pancevo'yu 3-1 yendi.

Spor 13 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Trabzonspor'un Hull City'den transferi Ozan Tufan maçta görev yapan futbolcular arasındaydı.

Macaristan’da kamp yapan Trabzonspor son hazırlık maçını Sırbistan 1. Lig ekiplerinden Zeleznicar Pancevo’yla yaptı. İlk yarısı denk bir mücadele geçen karşılaşmanın 43. dakikasında Trabzonspor öne geçti. Visca’nın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta topun başına Enis Bardhi geldi. Onun şutunda, meşin yuvarlak kaleci Popovic’in sağından ağlarla buluştu. İlk yarı, Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci yarıda üstün olan bordo mavililerdi. 56’da sol taraftan ceza alanına giren Trezeguet, Yusif tarafından düşürülünce karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Visca, kullandığı sert penaltı atışında topu kalecinin sol tarafından filelere gönderdi.

Trabzonspor sezona galibiyetle başladıTrabzonspor sezona galibiyetle başladı

74’te Trabzonspor büyük bir hatayla golü kalesinde gördü. Serkan Asan’ın geri pasında kaleci Onuralp Çevikkan, topu kontrol edemedi, meşin yuvarlak ağlara gitti. 77’de Trabzonspor farkı tekrar ikiye çıkardı. Cihan Çanak’ın soldan ortasında, ceza alanı içinde Enis Destan ayağıyla topu filelerle buluşturdu. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve Trabzonspor, maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Draguş kadroda yok, Nwakaeme ikinci yarıda oynadı

Trabzonspor’un Macaristan kampına dün katılan yeni transfer Denis Draguş, maç kadrosunda yer almadı. Bu oyuncunun yanı sıra sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen ve Abdurrahman Bayram da karşılaşmada forma giymedi. Trabzonspor’da takımla çalışmaya yeni başlayan Nwakaeme de maçta süre aldı. Karşılaşmanın 61. dakikasında Trezegeuet’nin yerine oyuna dahil olan Nijeryalı oyuncu, Visca’nın da çıkmasıyla kaptanlık bandını taktı.

Abdullah Avcı: Taraftarının istediği, arzuladığı ve alkışladığı bir takım olacağızAbdullah Avcı: Taraftarının istediği, arzuladığı ve alkışladığı bir takım olacağız

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.