Ertuğrul Doğan: 70 milyon Euro nakit akışına rağmen borç var…

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yaptığı açıklamalarda 70 milyon Euro’yu kulüp kasasına koyduklarını ancak hala büyük bir borçlarının olduğunu söyledi.

Spor 10 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Ertuğrul Doğan'dan borç açıklaması.

2023-24 sezonu öncesi Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. Doğan, bu ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu. Antalyaspor’la sezonun açılış maçını yarın akşam 21.00’de oynayacak Trabzon’un başkanı, güzel bir görüşme gerçekleştiğini ve adil bir sezon için dileklerini sunduklarını belirtti.

Transfer çalışmalarıyla alakalı olarak Doğan “Hocamızdan bir liste aldık, bunun üzerine çalışıyoruz. Uygun maliyetlere gelindiği zaman bu transferleri gerçekleştirmeye çalışacağız. Her şey yapılan transferlerle bitmiyor. Trabzonspor, geçen sezon tarihinin en yüksek pahalı kadrosunu kurdu. Sonuçlar ortada” dedi.

Galatasaray Slovenya'da fişi çektiGalatasaray Slovenya’da fişi çekti

Ertuğrul Doğan kulübün mali yapısıyla alakalı olarak “Ciddi ekonomik sıkıntılardan geçiyoruz. Yaklaşık olarak 70 milyon avroyu bulan bir nakit akışını kulübe soktuk. Tüm bu sorunları aşmamız için gerçekten camianın her türlü gücünün bir arada olması lazım. Yönetim kurulu bu sorunları çözmeye çalışıyor. Ciddi anlamda borç yükü devam ediyor, biz tüm bunların yanı sıra aynı zamanda da transfer yapmak istiyoruz. Elimizde de bir sürü oyuncu var, bunları da elimizden çıkarmamız lazım. Bu oyuncuların gitmesi için başka maliyetler de var. Hepsini bir arada götürmemiz lazım, süreç zor ama ilk gün söz verdiğimiz gibi her türlü konunun üzerinden gelebilecek güce sahibiz. Taraftarımız bize güvensin. Takımının, hocasının ve oyuncularının yanında olsun.” dedi ve taraftara çağrı yaptı.

Doğan son olarak Papara ile yapılan stadyum isim sponsorluğu anlaşmasının önemine vurgu yaptı ve tarihlerinin en büyük anlaşması olduğunu söyledi.

Trabzonspor dev stadyum anlaşmasını duyurdu: 1 milyar 416 milyon TL!Trabzonspor dev stadyum anlaşmasını duyurdu: 1 milyar 416 milyon TL!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.