Abdullah Avcı, Bjelica’yı arattı

Süper Lig'de Trabzonspor son olarak Kasımpaşa'ya 3-2 yenildi. Sezona Nenad Bjelica yönetiminde başlayan takım yoluna Abdullah Avcı ile devam etmişti. Avcı son yenilgiyle beraber benzer fikstürde Bjelica'nın gerisinde kaldı.

Spor 31 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Trabzonspor, Abdullah Avcı döneminde Bjelica dönemini aradı.

Süper Lig’in üçüncü sırasında yer alan Trabzonspor, son olarak taraftarı önünde Kasımpaşa’ya 3-2 yenildi. Bordo-mavili ekip böylece Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı yedinci iç saha maçında üç galibiyet, üç mağlubiyet ve bir beraberlikte kaldı. Avcı bu yedi maçta 1.42 puan ortalaması elde edebildi.

Abdullah Avcı’dan önce görevde olan ve 2023-24 sezonuna Trabzonspor başında başlayan teknik direktör Nenad Bjelica ise iç sahadaki dört maçta üç galibiyet ve bir yenilgi elde edip 9 puan toplamış dört maçlık periyotta 2.25 puan ortalaması yakalamıştı. Trabzonspor Kasımpaşa yenilgisiyle beraber 130 hafta sonra ilk defa art arda üç iç saha maçında da hüzün yaşadı. En son 2020-2021 sezonunun 5. haftasında Başakşehir’e sahasında 2-0, 6. haftasında Fenerbahçe’ye deplasmanda 3-1, 7. haftasında Kasımpaşa’ya kendi evinde 4-3 mağlup olmuştu.

Süper Lig’de üçüncülük yarışı nefes kesiyor… Ama heyecandan değil yetersizliktenSüper Lig’de üçüncülük yarışı nefes kesiyor… Ama heyecandan değil yetersizlikten

Maç sonu özür açıklaması

Avcı Kasımpaşa maçından sonra “Baktığında kağıt üzerinde de hala üçüncülükte duruyoruz. Devre arasında bana maç 3-1’e gelecek desen aslında gülersin yani. Ne yazık ki bu oyun böyle bir oyun. Üzüntülüyüz. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Vazgeçersen kaybedersin. Taraftarımızın bize vereceği desteğe son derece ihtiyacımız var. Özür diliyoruz” şeklinde konuştu.

Trabzonspor yine kaybediyor, 'üç üç üç' diyorTrabzonspor yine kaybediyor, ‘üç üç üç’ diyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.