Trabzonspor av Kayserispor avcı oldu

Trabzonspor ikinci Abdullah Avcı dönemindeki ilk yenilgisini evinde Kayserispor'dan 1-0'la aldı. Gol 88. dakika Bahoken"den geldi.

Spor 4 Aralık 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Trabzonspor Avcı döneminde ilk mağlubiyetini aldı.

Trabzonspor 14. hafta maçında Kayserispor’u ağırladı. Abdullah Avcı döneminde mağlubiyetsiz giden bordo-mavililer istediği gibi kontrolü eline alamadı. Ancak devre sonunda hakem penaltı noktasını gösterdi. VAR kontrolü sonrası Trabzonspor’un kazandığı penaltı iptal edildi.

İkinci yarıda daha fazla tehlike yaratan taraf Trabzonspor oldu. Ancak sonuca giden ekip Kayserispor’du. 88. dakikada Bahoken sağ kanattan gelen ortaya vurduğu kafayla topu ağlara yolladı ve konuk ekip 1-0 öne geçti. Karşılaşma böyle sona erdi.

Trabzonspor Abdullah Avcı yönetiminde 6. maçında ilk kez yenildi. Karadeniz ekibi bu sonuçla 23 puanda kaldı. Kayserispor ise bir hafta aranın ardından yeniden kazandı ve 23 puana yükselerek 3.’lük yarışında ‘ben de varım’ dedi.

Yeşil sahalar böyle karardı: İşte yakın tarihin elektrik kesintileriYeşil sahalar böyle karardı: İşte yakın tarihin elektrik kesintileri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.