Trabzonspor’da Galatasaray isyanı: TFF’nin ‘Noel’ ertelemesine tepki

Trabzonspor, kadın futbol takımının Galatasaray maçının ocak ayı sonuna ertelenmesine itiraz etti. Bordo mavililerin iddiasına göre erteleme kararı Galatasaraylı futbolcuların Noel tatiline gideceği gerekçesiyle kendilerine sorulmadan alındı.

Spor 26 Ekim 2024
Galatasaray geçen sezon iki maçta da Trabzonspor'u yenmişti.

Kadınlar Süper Ligi’nin 3. haftasında 22 Eylül’de oynanması gereken Trabzonspor ile Galatasaray karşılaşması sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı nedeniyle 20 Kasım’a ertelenmişti. 61 Saat’te yer alan habere göre; Trabzonspor – Galatasaray karşılaşması TFF tarafından Trabzonspor’a herhangi bir bildirim yapılmadan 2025 yılının ilk ayının sonuna 30 Ocak’a alındı. Trabzonspor – Galatasaray karşılaşmasının ligin ikinci devresine ertelenmesiyle iki takım daha önceden belirlenen fikstüre göre 9 Şubat 2025’te bir kez daha karşı karşıya gelmek zorunda kalacak.

Trabzonspor bu karar üzerine harekete geçerek, ikinci erteleme kararının kabul edilemez olduğunu TFF’ye bildirdi. Kadınlar Süper Ligi’nde ilk yarı 22 Aralık’ta sona erecek. Bordo mavililer, Galatasaray ile oynamaları gereken karşılaşmanın ilk devre bittikten sonra 25 ile 30 Aralık tarihleri arasında oynanmasını istiyor. Galatasaray ise yabancı futbolcularının Noel nedeniyle Türkiye’de ayrılacağı gerekçesiyle bu tarihe karşı çıkıyor.

İddialar büyüyor: Galatasaray yöneticisi karaborsa bilet parasıyla otel aldıİddialar büyüyor: Galatasaray yöneticisi karaborsa bilet parasıyla otel aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.