Trabzonspor’da hareketli gün: İki transfer, Uğurcan Çakır’a ilgi

Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Rayyan Baniya'yı kadrosuna katmak için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Kaleci Uğurvan Çakır için Sevilla'dan ilgi kağıdı kulübe ulaştı.

Spor 17 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Bordo mavililer Taxiarchis Fountas ve Rayyan Baniya'yı açıkladı.

Trabzonspor kadrosunu şekillendirmek için hareketli bir gün yaşadı. Önce Yunan futbolcu Manolis Siopis ile yolların ayrıldığı açıklandı. Ardından serbest oyuncu konumundaki Taxiarchis Fountas ve Karagümrük’ten Rayyan Baniya ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirildi.

Trabzonspor'da Edin Visca Galatasaray maçında yokTrabzonspor’da Edin Visca Galatasaray maçında yok

Son olarak MLS’te D.C. United forması giyen forvet arkası mevkisinde görev yapan Taxiarchis Fountas, çıktığı 38 karşılaşmada 18 gol atarken 1 asist yaptı. Yunan oyuncu daha önce SK Rapid Wien, Panionios, AEK, Asteras Tripolis, SKN St. Pölten, SG Sonnenhof Großaspach, SV Grödig, FC Liefering ve Salzburg takımlarında forma giydi. Yunanistan Milli Takımı’nın da formasını giyen Fountas, oynadığı 14 karşılaşmada 1 gol, 1 asistle oynadı.

'Trabzon Valisi Aziz Yıldırım! Kötü tezahürata alınma'‘Trabzon Valisi Aziz Yıldırım! Kötü tezahürata alınma’

Geçen sezonu Karafümrük’te geçiren Rayyan Baniya ise kariyerinde Verona, Mantova ve Renate gibi takımlarının da formalarını giydi. Karagümrük formasıyla 33 maça çıkan oyuncu 2 gol attı. Baniya, annesinin Türk olması nedeniyle yerli statüsünde forma giyiyor.

Sevilla, Uğurcan Çakır için fiyat sordu.

Sevilla’dan Uğurcan Çakır’a ilgi

Bordo mavililerde bir başka gelişme ise kaptan ve kaleci Uğurcan Çakır ile ilgili olarak yaşandı. Kalecisi Bono’nun Suudi Arabistan’da El Hilal’e transferi gündeme olan Sevilla, Uğurcan Çakır’ı listesine aldı. DHA’nın haberine göre İzpahyol takımı bordo mavililere ilgi kağıdı gönderildi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.