Trabzonspor’dan Galatasaray’a Uğurcan Çakır göndermesi: Pışık!

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan transfer etmek istediği milli kaleci Uğurcan Çakır için bordo-mavililerden imza göndermesi geldi.

Spor 27 Temmuz 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Uğurcan Çakır Avrupa ya da Galatasaray'a gidebileceğini söylemişti.

Trabzonspor kalecisi ve kaptanı Uğurcan Çakır’ın Galatasaray’a transfer olacağı iddiası uzun süredir gündemde. Sarı kırmızılıların yöneticisi Erden Timur’un, “Fernando Muslera’nın son senesi” açıklamasıyla hızlandı. Kısa süre önce Uğurcan Çakır da “Galatasaray da olur” sözleri sonrası transfer olma olasılığı haberleri gündeme geldi.

Uğurcan Çakır: Galatasaray veya Avrupa...Uğurcan Çakır: Galatasaray veya Avrupa…

Ertuğrul Doğan bir röportajında Uğurcan Çakır’ı Türkiye’den hiçbir takıma satmayacağını söylese de 27 yaşındaki eldivenin Fernando Muslera sonrasında kaleyi kendisine devretmek isteyen sarı-kırmızılı takıma gitmek istemesi de gündeme düştü.

İmzalı forma göndermesi

Trabzonspor, resmi sosyal medya hesabından Uğurcan Çakır’ın imzalı forma göndermesi yaptı. Video’da milli kaleci, ”İmzalı formamı TS Club’tan alabilirsiniz” sözleri ile Trabzonspor’da kalacağını belli etti. Bordo mavililerle sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki kalecinin adı Galatasaray, Roma, Villarreal ve Nottingham Forest ile anılmıştı.

Kanserden kurtuldu, Galatasaraylıların sevgilisi oldu: Jo WilsonKanserden kurtuldu, Galatasaraylıların sevgilisi oldu: Jo Wilson

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.