Trabzonspor’un ilk provası tatsız geçti

Trabzonspor ilk hazırlık maçında Hajduk Split'e 2-0 yenildi. Yeni transfer Joaquin Fernandez 15. dakikada sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

Spor 9 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Trabzonspor ilk hazırlık maçından yenik ayrıldı.

Trabzonspor, Slovenya kampındaki ilk hazırlık maçını Hırvatistan’ın Hajduk Split takımına karşı yaptı. 9 milli oyuncusundan yoksun olarak karşılaşmaya çıkan bordo-mavililerde yeni transferler Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez ilk 11’de forma giydi. 15. dakikada Hajduk Split öne geçerken şanssız bir pozisyon yaşandı. Trabzonspor defansının hatasında Dolcek’in vuruşunu çıkarmaya çalışan yeni transfer Fernandez dizini direğe çarptı. Top ağlara giderken Trabzonspor’un yeni stoperi yerini Denswil’e bıraktı. İspanyol oyuncunun yapılacak kontrollerden sonra durumu belli olacak.

Yusuf Yazıcı'dan Arabistan sinyaliYusuf Yazıcı’dan Arabistan sinyali

33. dakikada Hajduk Split farkı ikiye çıkardı. Sigur’un sağdan ortasında, ceza alanı içinde Hüseyin Türkmen, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi.Bu dakikadan sonra Trabzonspor baskısını arttırırken 48’de Abdülkadir Ömür’ün 53’te Arif Boşluk’un ve 67’de Enis Destan’ın şutlarında direk gole izin vermedi. Maç 2-0 Hırvat takımının galibiyetiyle bitti.

Trabzonspor’da kombine biletler satışa çıkıyor

Öte yandan Trabzonspor’un yeni sezon kombine biletleri 10 Temmuz’da satışa çıkacak. Geçen yıldan kombine sahibi olan taraftarlara 1 haftalık öncelik tanınırken, kombineler genel satışa 17 Temmuz’da açılacak. Bordo mavili kulübün üyelerinin kombine alımında yüzde 10 indirim hakkı bulunurken öğrencilere yüzde 15, kadınlara ise yüzde 25 indirim uygulanacak. Ayrıca geçen sezondan kombine sahibi olan taraftarlar, kulüp üyeleri ve Trabzonspor kredi kartlarına sahip taraftarların da yüzde 10 indirim hakkı bulunuyor. Geçen sezondan kombine sahibi olan taraftarlar öncelikli satış sürecinde ve genel satışlarda hem gişelerden hem de internetten yüzde 10 indirimden faydalanabilecek.

Ertuğrul Doğan: 1 milyar lira gider varErtuğrul Doğan: 1 milyar lira gider var

Bordo mavililerin 2023-24 sezonunda belirli tribünlerdeki kombine fiyatları şöyle…

Fırtına: 4 bin TL
Doğu Üst: 6 bin TL
Batı Alt ve Üst: 7 bin TL
VİP Silver: 15 bin TL
VİP Gold: 20 bin TL
VİP Platinum A ve C Tribün: 25 bin TL
VİP Platinum B Blok: 30 bin TL.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.