Tuchel: Gazete okumuyorum, haber izlemiyorum

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih'in teknik direktörü Thomas Tuchel açıklamalarda bulundu.

Spor 4 Kasım 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Tuchel'den istifa açıklaması.

Bayern Münih sezon başından beri istikrarsız performanslar sergiliyor. Bundesliga’da Bayer Leverkusen’i takip eden takım kupada 3. Lig takımı Saarbrücken’e elenmenin şokunu yaşadı. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda son olarak Galatasaray’ı 3-1 yenen ekip burada 9 puanla lider. Ancak İstanbul’daki mücadelede Galatasaray’ın bilhassa ilk 60 dakikada son derece iyi bir oyun sergilediğini rakibine üstünlüğünü kabul ettirdiğini vurgulamak gerek.

Alman ekibinde deneyimli teknik direktör Thomas Tuchel konuştu. Tuchel istifayı düşünmediğini belirterek “Gazeteleri okumuyorum, haberleri izlemiyorum. Bunu neden yapayım ki?” açıklamasını yaptı.

Tuchel ayrıca savunma bölgesindeki eksiklerle alakalı “Kim Min-Jae’nin yanında, oynayabilecek durumdaysa Upamecano oynayacak. Değilse Goretzka oynayacak. Bekleyip görmemiz gerekiyor. Leon Goretzka, elinde bir atelle antrenmanlara çıkıyor. Akıllı olmalıyız ve her şeyi tartmalıyız. Sezon uzun ve akıllı olmamız gerekiyor. Kararımızı maçtan önce vereceğiz.” demecini vurdu. Bayern’de son olarak Hollandalı stoper Mathijs De Ligt kupa maçının 25. dakikasında sakatlanarak kenara gelmiş, Alman basını oyuncunun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağını açıklamıştı.

Bayern’e 3. Lig takımından şok: Kupa dışı kaldılarBayern’e 3. Lig takımından şok: Kupa dışı kaldılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.