Tuzlaspor Bekir İrtegün’ün istifasını kabul etmedi

TFF 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor teknik direktör Bekir İrtegün'ün istifa ettiğini, ancak istifanın yönetim tarafından kabul edilmediğini açıkladı.

Spor 30 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Bekir İrtegün'ün istifası kabul görmedi.

Tuzlaspor TFF 1. Lig’de son haftaların en istikrarsız takımı. Oynadığı son sekiz karşılaşmada iki galibiyet, iki beraberlik ve dört yenilgi alan ekip 19 puanla ligin 19. sırasında yer alıyor. Küme düşme hattındaki ekipte teknik direktör gelişmesi yaşandı. Kulüpten yapılan açıklamada Bekir İrtegün’ün istifasını verdiği ancak bu istifanın kabul görmediği belirtildi.

Kulübün açıklaması şu şekilde: “Son oynadığımız Eyüpspor müsabakası sonrasında yönetim kurulumuza istifasını sunan teknik direktörümüz Bekir İrtegün’ün istifası başkanımız ve yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmemiştir. Göreve geldiği günden bu zamana kadar takımımızda özveriyle çalışan Bekir İrtegün’e ve teknik heyetimize güveniyoruz. Teknik direktörümüz Bekir İrtegün ve ekibi görevine devam edecektir.”

İrtegün Eylül 2023’te takımın başına geldi, ligdeki 14 maçta dört galibiyet, dört beraberlik ve altı yenilgi aldı. Tek Türkiye Kupası maçındaysa Tuzla ekibi elendi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.