U19 Milli Takımı’ndan güzel başlangıç

U19 Milli Takımı, UEFA Avrupa U19 Şampiyonası eleme turu ilk maçında Litvanya'yı 3-1 yendi.

Spor 16 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Milli futbolcular maçtan sonra galibiyet pozu verdi.

UEFA Avrupa U19 Şampiyonası eleme turuna Türkiye, Litvanya karşılaşmasıyla başladı. Antalya’da Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynanan maçı Slovenyalı hakem David Smajc yönetti. Smacj’in yardımcılıklarını ise Matic Meznar, Giuseppe Perrotti ve Simone Sozza yaptı.

Karşılaşmaya ev sahibi Ay-yıldızlılar; Mert Furkan Bayram – Ali Turap Bülbül, Berkay Yılmaz, Efe Sarıkaya, Diren Dağdeviren, Baran Ali Gezek, Furkan Yöntem, Semih Kılıçsoy, Emir Bars, Engin Yıldırım ve Yiğit Fidan ile çıktı. Konuk ekip Litvanya ise; Sivickas – Latvys, Tamasevicius, Audinis, Rutkovskis, Gudelevicius, Jansonas, Civilka, Pastukas, Setkus ve Michelbrink ile sahadaydı. Karşılaşmayı Türkiye 3-1 kazandı. Millilere galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Engin Yıldırım ile 31 ve 80’de Efe Sarıkaya atarken, Litvanya’nın tek sayısı ise 62’de Michelbrink’den geldi. Türkiye, UEFA Avrupa U19 Şampiyonası eleme turu ikinci maçında 18 Kasım saat 16.00’da Belarus’u ağırlayacak.

Aboubakar iddiaları bitmiyor: Avans nereye gitti? Transfer mi oluyor?Aboubakar iddiaları bitmiyor: Avans nereye gitti? Transfer mi oluyor?

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.