UEFA’dan Kardeşler, Bitigen, Özdamar ve Uğurlu’ya görev

UEFA, Türk hakemler Arda Kardeşler ve Abdülkadir Bitigen’e Şampiyonlar Ligi; Erkan Özdamar ve Yaşar Kemal Uğurlu’ya ise Konferans Ligi elemelerinde görev verdi.

Spor 8 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
UEFA'dan Türk hakemlere görev.

UEFA, Şampiyonlar Ligi 1. eleme turunda görev yapacak hakemleri açıkladı. FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler Polonya’nın Rakow ile Estonya’nın Flora arasında oynanacak ilk maçta düdük çalacak. 11 Temmuz Salı günü Rakow Stadı’nda oynanacak maçta Kardeşler’in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Dördüncü hakem Ümit Öztürk olacak.

Bir başka Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turu eşleşmesinde Abdülkadir Bitigen görev yapacak. Bitigen, Lüksemburg’un Swift ve Slovakya’nın Slovan Bratislava takımları arasında oynanacak rövanş mücadelesinde görev alacak. 19 Temmuz Çarşamba günü oynanacak maçta Ceyhun Sesigüzel ve Mustafa Savranlar yardımcı hakem olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Bahattin Şimşek.

Arda Güler'in Real Madrid yolu babaannesini kaleye geçirerek başlamışArda Güler’in Real Madrid yolu babaannesini kaleye geçirerek başlamış

Erkan Özdamar ise Moldova’nın Milsami ile Litvanya’nın Panevezys takımları arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek. Özdamar’ın yardımcıları Serkan Olguncan ile Murat Tığberk Curbay olacak. Moldova’da District Spor Kompleksi’nde oynanacak maçta Zorbay Küçük dördüncü hakem olarak görevlendirilecek.

Yaşar Kemal Uğurlu ise Kosova’nın Gjilani ile Lüksemburg’un Progres takımları arasındaki maçta düdük çalacak. Abdullah Özkara ve İbrahim Çağlar Uyarcan yardımcıları olacak. Fadıl Vokrri Stadı’ndaki maçın dördüncü hakemi Kadir Sağlam.

Konferans Ligi’ndeki iki karşılaşma da 20 Temmuz Perşembe günü oynanacak.

Arda Güler, Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro kazandırdı, Real Madrid'de bayram havası varArda Güler, Fenerbahçe’ye 20 milyon Euro kazandırdı, Real Madrid’de bayram havası var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.