Vallecano’nun fiyakasını Atletico Madrid bozdu

Atletico Madrid, LaLiga’da ilk iki haftayı gol yemeden 6 puanla geçen Rayo Vallecano’yu 7-0 mağlup etti. Atletico’da milli savunmacı Çağlar Söyüncü 76. dakikada oyuna dahil oldu.

Spor 29 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Atletico'dan gol şov.

LaLiga’da 3. haftanın kapanışına Rayo Vallecano ev sahipliği yaptı. Vallecano, ilk iki haftayı gol yemeden 6 puanla geçerken, Atletico 4 puan toplamıştı. Maça daha iyi başlayan Madrid oldu ve henüz 2. dakikada Antoine Griezzman takımını öne geçirdi. 16. dakikada Memphis Depay farkı 2’ye çıkardı. 36. dakikada bu kez Nahuel Molina sahneye çıktı ve fark 3 oldu. İlk yar böyle bitti. Rayo ikinci yarıya daha atak başladı ancak aradıkları golü bulamadılar. 73. dakikada Alvaro Morata farkı 4’e çıkardı. 79’da Angel Correa skoru 5-0 yaptı. Bu golden sonra tamamıyla dağılan rakibine karşı durmayan başkent ekibi 84’te Alvaro Morata, 86’da Marcos Llorente’yle iki gol daha buldu. Bu gollerin ardından Atletico ligdeki puanını attığı 7 golle 7’ye yükseltti.

LaLiga’da günün diğer maçı:

Getafe – Deportivo Alaves 1-0

Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi belli olduArda Güler’in sahalara dönüş tarihi belli oldu

Hakan’lı Inter fişi yarım saatte çekti

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Serie A ekibi Inter, Cagliari deplasmanına çıktı. Milano ekibi 21. dakikada Denzel Dumfries’le öne geçti. 30. dakikada sahneye çıkan Lautaro Martinez farkı 2’ye yükseltti. Inter bu gollerle beraber 3 puan aldı. Hakan Çalhanoğlu 90 dakika süre aldı.

Serie A’da günün diğer maçı:

Salernitana – Udinese 1-1

Chelsea ve Leipzig farka gitti, Real Madrid tek attı 3 aldıChelsea ve Leipzig farka gitti, Real Madrid tek attı 3 aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.