Volkan Demirel: Ömür boyu Hatay’da kalabilirim

Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, işlerin yolunda gitmesi halinde ömür boyu Hatay'da kalabileceğini ve kariyer hedeflerinin dünyaca ünlü takımlarda çalışmak olmadığını belirtti.

Spor 21 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Volkan Demirel, Hatayspor'dan ayrılmaya niyetli değil.

Pazar akşamı Fenerbahçe’yle karşılaşacak Hatayspor, ligde 3 galibiyet ve 5 beraberlikle yenilmeyen yalnızca 3 takımdan biri. Hatay’ı Kadıköy’e namağlup unvanıyla getiren yegane isimse 6 Şubat’taki iki büyük depremin ardından yaşanan trajedi sonrası takımı ve şehri bırakmayan teknik direktör Volkan Demirel’den başkası değil.

Demirel kritik mücadele öncesi Spor Arena’ya konuştu. Depremin ardından katıldığı 23 Nisan etkinliklerinde çocuklardan çok etkilendiğini ve kalmaya karar verdiğini belirten Demirel, Simon Kuper’in “Futbol sadece futbol değildir” sözleriyle hislerini açıklayıp İşler iyi giderse bundan sonraki senelerde de belki de ömür boyu burada kalabilirim. Benim derdim kariyer, o takım, öbür takım gibi planlar değil” değerlendirmesini yaptı.

Siyaseti atılmayı hiçbir zaman düşünmediğini belirten Demirel ilerisi için de hiçbir zaman düşünmeyeceğini vurguladı. Fenerbahçe’de oynadığı dönemlerde Galatasaray maçlarında sık sık karşı karşıya geldiği Sabri Sarıoğlu’yla ilişkisi sorulan teknik direktör, eski sağ bekin de kendisini aradığını “Sabri tabii ki aradı. Ben zaten Sabri ile çok sık görüşüyorum. A lisansı alırken kursta da beraberdik. Aramızda en ufak bir problem dahi yok. Saha içinde kazanma hırsından belki sürtüşme olmuştur ama niyetimiz hiçbir zaman kötü olmamıştır, dostumdur” diyerek belirtti.

Alkışlar Volkan Demirel'e: Hatayspor'u bir an olsun bırakmadıAlkışlar Volkan Demirel’e: Hatayspor’u bir an olsun bırakmadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.