Wanda Nara ‘Aşkın Olayım’ı söylemek istemiyor: Boşanma davası açtı

Türkiye'de 'Aşkın Olayım' şarkısıyla özdeşleşen Galatasaray'ın gol kralı futbolcusu Mauro Icardi sezon öncesi çalışmalara başlamak için İstanbul'a gelirken Arjantin basını Wanda Nara'nın boşanma davası açtığını duyurdu.

Spor 9 Temmuz 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Wanda Nara ile Mauro Icardi çifti magazinde büyük yer buluyor.

Galatasaray ile iki şampiyonluk kazanan, geçen sezon gol kralı olan Mauro Icardi eşi Wanda Nara ile ilişkisi nedeniyle magazin gündeminden düşmüyor. 9 Aralık 1986’da Buenos Aires’te dünyaya gelen Wanda Nara küçük yaştan itibaren modellik yapmaya başladı. 2007 yılında bir defile sırasında o zamanlar Barcelona forması giyen futbolcu Maxi Lopez ile yakınlaştı. Wanda Nara ve Maxi Lopez 2008 yılında evlilik kararı aldı. Maxi Lopez – Wanda Nara çiftinin üç çocukları oldu. Birçok takım değiştiren Maxi Lopez 2012 yılında İtalyan takımı Sampdoria’ya kiralandı.

O dönem 19 yaşında olan Icardi de Sampdoria forması giyiyordu, üç Arjantinli, Maxi Lopez, Wanda Nara ve Icardi görüşmeye başladı. 2013 yılında Maxi Lopez ve Wanda Nara çifti boşanma kararı aldı. Birbirlerini ihanetle suçladılar. Basın Icardi ile Wanda Nara’nın yakınlaştığını yazıyordu. Bu hem İtalya’da hem de Arjantin’de şok etkisi yarattı. 2014 yılında Mauro Icardi ve Wanda Nara evlilik kararı aldı. Icardi Arjantin’de istenmeyen adam ilan edildi. 2014’ten beri beraber olan çiftten Wanda Nara futbolcunun menajerliğini de yapıyor. Arjantinli futbolcu Galatasaray’ın Avusturya kampı öncesi dün İstanbul’a geldi ve takıma katıldı.

Wanda Nara Instagram’da Icardi’yi takipten çıktı.

Arjantin basınından Ciudad Magazin’in haberine göre Icardi Türkiye’deyken eşi Wanda Nara boşanma davası açtı. Haberde Wanda Nara’nın avukatı Ana Rosenfeld “Wanda bu kararı uzun zamandır vermek istiyordu” diyor. Arjantinli model ve şarkıcı Wanda Nara eşi Mauro Icardi’yi Instagram’da takip etmeyi bıraktı. Galatasaray yıldızı Icardi ise Nara’yı takip etmeye devam ediyor.

Bu ilk ayrılık denemesi değil

Wanda Nara ve Icardi’nin daha önce de ayrılacağı birçok kez basına yansımıştı. 2023’ün eylül ayında Wanda Nara ve Mauro Icardi eylül ayında ayrıldıklarını açıkladı. Çift ayrılık süreci sonrası birbirlerini suçlayıcı ifadeler kullandı. Wanda Nara Arjantinli rapçi L-Gante ile birlikte olduğunu duyurdu. Icardi ise bu gelişmenin ardından Wanda Nara için ‘Kendini dünyaya rezil ediyor’ dedi. Wanda Nara’nın sağlık sorunlarının ortaya çıkmasından sonra çift boşanmaktan vazgeçti. Lösemiye yakalanan Wanda Nara o dönem Icardi’nin futbol kariyerini bitirmeyi düşündüğünü belirterek şunları söylemişti: “Birlikte 10. yılımızı kutlamadan hemen önce, bana hastalık teşhisi (lösemi) konduğunda hastanede olduğumu hatırlıyorum. Sabah 4’te kalktım ve Mauro’yu telefonunda tedavi ararken buldum. Çılgına dönmüştü, uyuyamıyordu. Orada size söylenen ‘İyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta’ sözünü anlıyorsunuz. Hayat sizi gerçek aşkı görebileceğiniz durumlarla karşı karşıya getiriyor.”

Wanda Nara televizyonda gözyaşlarına boğulduWanda Nara televizyonda gözyaşlarına boğuldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.