Wanda Nara ayrılığı resmen açıkladı: Aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi kampa geldiği fit haliyle spor gündeminde adından söz ettirirken bir yandan da magazin gündeminden düşmüyor. Arjantinli golcünün eşi Wanda Nara, Icardi'den ayrıldığını sosyal medyasından açıkladı.

Spor 10 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Wanda Nara ve Mauro Icardi ayrıldı.

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara magazin gündeminde konuşulmayı sürdürüyor. Wanda’nın Mauro’yu sosyal medya hesaplarında takipten çıkması sonrası ayrılık iddiaları çokça konuşulmuştu. Bu iddialar sonrası Arjantin basınından America TV’de bir programa bağlanan Wanda Nara ayrılık haberlerini şu sözlerle doğruladı; Mauro’dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı.”

Sosyal medyadan açıklama yaptı

Wanda Nara, ayrılık iddialarını sosyal medya hesabından da doğruladı. Nara sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: “Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.”

Bu ayrılık haberi sosyal medyadaki Galatasaray taraftarlarını da hareketlendirdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar bunun Icardi’nin performansını etkilemesinden endişeleniyor. Galatasaray’ın kamp çalışmaları için Avusturya’da takıma katılan Icardi ise oldukça fit ve fazla kilolarından arınmış görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Icardi Avusturya kampında çalışmalarını sürdürüyor.

Wanda Nara 'Aşkın Olayım'ı söylemek istemiyor: Boşanma davası açtıWanda Nara ‘Aşkın Olayım’ı söylemek istemiyor: Boşanma davası açtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.