WNBA’de sarı-lacivert hafta

Amerika Ulusal Kadınlar Basketbol Ligi WNBA’de ikinci haftanın en iyi oyuncuları belli oldu. Batı Konferansı’nda Dallas Wings forması giyen Satou Sabally, Doğu’da ise New York Liberty’den Breanna Stewart haftanın en iyileri oldular. İki oyuncu da Avrupa sezonunu Fenerbahçe’de geçirmişlerdi.

Spor 14 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
WNBA'de sezonu Fenerbahçe'de geçiren ikili haftaya damga vurdu.

Kadınlar basketbolda WNBA, yaz aylarının önemli spor organizasyonlarından biri. Avrupa’da güz ve kış boyunca mücadele eden dünya yıldızları, yaz aylarında Amerika’ya dönüyorlar ve WNBA’de şampiyonluk kovalıyorlar.

Potanın Perileri'nin kadrosu belli oldu... Sakatlık sorunuPotanın Perileri’nin kadrosu belli oldu… Sakatlık sorunu

İkinci haftası geride kalan ligde geride bıraktığımız 7 günün en iyi isimleri açıklandı. Buna göre geçen sezonu Fenerbahçe formasıyla geçiren iki isimden Breanna Stewart, New York Liberty’nin oynadığı iki maçı kazandığı haftada yakaladığı 28.5 sayı, 9.5 ribaunt, 3.5 blok ortalamalarıyla Doğu Konferansı’nın en iyisi oldu. Batı’da ise Dallas, bu hafta çıktığı 3 maçın 2’sini kazanırken büyük pay sahibi isim Fenerbahçeli Satou Sabally, 19.3 sayı, 12.3 ribaunt ve 1.3 top çalma ortalamalarıyla haftanın oyuncusu seçildi.

WNBA’de New York, sezonun ilk 8 maçında aldığı 6 galibiyetle ligde genel sıralamada 3. sırada. Dallas ise 9 maçta 5 galibiyetle 5.’likte.

Laso resmen Bayern’deLaso resmen Bayern’de

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.