Araştırmaya göre yeni TFF yönetiminin değişim getireceğine dair inanç düşük

Areda Survey araştırma şirketinin anketine göre Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) başına gelen yeni yönetimin pek bir şeyi değiştirmeyeceğini düşünülüyor. Çalışmaya katılanların yüzde 62,5’i Hacıosmanoğlu ve ekibine inanç duymuyor.

Spor 20 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Yapılan bir araştırmada katılımcıların yüzde 62,5’ine göre yeni TFF yönetimi bir değişim getirmeyecek.

Mehmet Büyükekşi yönetiminin yerine gelen Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki yeni başkan İbrahim Hatipoğlu ve yönetimiyle ilgili anket yapıldı. Areda Survey araştırma şirketinin çalışmasında 3307 kişiye “TFF’deki yeni yönetimin bir şeyleri değiştirebileceğini düşünüyor musunuz” diye soruldu.

Katılımcıların yüzde 62,5’i Türkiye Futbol Federasyonu’nun başına gelen yeni yönetimin pek bir şeyi değiştirmeyeceğini düşündüğünü söyledi. 55 yaş ve üstündeki katılımcıların yüzde 75,7’sinde yeni yönetimin değişim getirmeyeceği görüşü hakimken bu oran 18-34 yaş aralığındakilerde yüzde 49,5’e düşüyor. Cinsiyete göre değerlendirildiğinde kadınların yüzde 67,2’si, erkeklerin yüzde 57,7’si ise yeni yönetimle değişim yaşanmayacağını düşünüyor.

Araştırma: Katılımcıların yüzde 62,5’ine göre, yeni TFF yönetimi bir değişim getirmeyecek.

Not: Türkiye genelinde 3307 kişinin katıldığı, 29-31 Temmuz tarihlerinde yapılan araştırma kantitatif araştırma yöntemlerinden CAWI tekniği ile ‘Areda Survey’in Profil Bazlı Dijital Paneli’ kullanılarak gerçekleştirildi.

Osman Zeki Korkmaz'dan Diyarbakır övgüsü: En kısa zamanda ailemi de alıp geleceğimOsman Zeki Korkmaz’dan Diyarbakır övgüsü: En kısa zamanda ailemi de alıp geleceğim

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.