Yayın ekranı… Belgrad’da gergin randevu

Tarihi kavgadan sonra Euroleague'de Partizan, Real Madrid'i konuk ediyor. Premier Lig'de liderliği kaybeden Arsenal, Chelsea'yi konuk ediyor. İşte salı ekranı...

Spor 2 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Real Madrid'den Belgrad seyahati için uzun istek listesi.

Mithat Koray

27 Nisan’da oynanan Real Madrid-Partizan maçı EuroLeague tarihinin en büyük kavgalarından birine sahne olmuş ve tam 21 oyuncu diskalifiye edilmişti. İki takım arasındaki üçüncü randevu bu akşam Belgrad’da. Seride Partizan 2-0 önde ve bir galibiyet Zeljko Obradovic’in öğrencilerini Final Four’a taşıyacak. Ev sahibi takımda Lessort ve Punter, konuk ekipte ise Jabusele ve Deck cezalı. Bir önceki maçın gerginliğinin bu müsabakaya nasıl yansıyacağı merakla bekleniyor. Üstelik bu kez salonun egemenliği fanatik Sırp seyircisinde. Tansiyon açısından kuşkusuz günün en önemli kapışması. Euroleague’de diğer mücadele ise İsrail’de Maccabi ile Monaco arasında.

Tarihi kavgadan sonra pişmanlık var! Fatura kesildiTarihi kavgadan sonra pişmanlık var! Fatura kesildi

Premier Lig’de hem liderliği hem de psikolojik üstünlüğü Manchester City’e kaptıran Arsenal, Londra derbisinde Chelsea karşısına çıkıyor. Olağan şüpheliler Bayern Münih ile Borussia Dortmund’un havla attığı Almanya Kupası’nda ilk finalistin adı Freiburg – Leipzig karşılaşmasıyla koyulacak. La Liga’da günün maçında Real Sociedad ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Spor Toto 1.Lig’de küme düşme hattının bir basamak üstünde bulunan Erzurumspor, ilk iki şansını sürdüren Sakaryaspor’u ağırlıyor.

Manchester City koltuğu aldı, Premier Lig'de harika maçlar oynandıManchester City koltuğu aldı, Premier Lig’de harika maçlar oynandı

Efeler Ligi’nde Halkbank ile Ziraat Bankkart’ın kozlarını paylaşacağı final mücadelesi başlıyor. Seride üç galibiyete ulaşan takım şampiyonluğunu ilan edecek. 7 Mayıs’ta sona erecek Kadınlar La Vuelta’da 2.etap koşuluyor. Ev sahibi İspanya’dan Mavi Garcia, Hollandalı Annemiek van Vleuten ve Demi Vollering ile Fransız Juliette Labous, turun en büyük favorileri olarak gösteriliyor.

2 Mayıs Salı

NBA play-off: 05.00 Denver Nuggets – Phoenix Suns S Sport

Bisiklet: 16.30 La Vuelta Kadınlar 2.Etap Eurosport

TFF 1.Lig: 17.00 Erzurumspor – Sakaryaspor TRT Spor & Bein Sports 2

Efeler Ligi final serisi: 19.00 Halkbank – Ziraaat Bankkart TRT Spor Yıldız

La Liga: 20.30 Barcelona – Osasuna S Sport

23.00 Real Sociedad – Real Madrid S Sport

THY EuroLeague play-off: 21.05 Maccabi – Monaco S Sport +

21.30 Partizan – Real Madrid S Sport 2

Almanya Kupası yarı finali: 21.45 Freiburg – Leipzig Vole YouTube

Premier Lig: 22.00 Arsenal – Chelsea Bein Sports 3

League 1: 22.00 Toulouse – Lens Bein Sports 4

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.