Yayın ekranı.. Efeler Ligi’nde şampiyon belli oluyor

Efeler Ligi'nin şampiyonu Halkbank ile Ziraat Bankkart arasında oynanacak karşılaşmayla belli olacak. Çağlar Söyüncü'nün forma giydiği Premier Lig'de kalma mücadelesi veren Leicester City, Liverpool'u konuk ediyor. İşte pazartesi yayın ekranı...

Spor 15 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Halkbank ve Ziraat Bankkart son kez karşı karşıya gelecek.

Efeler Ligi’nde şampiyon belli oluyor. Büyük çekişme yaşanan seride 5.ve son randevu bu akşam. Kazanan tarafın mutlu sona ulaşacağı zorlu mücadelede gözler iki takımın Hollandalı skorerleri Nimir Abdel-Aziz ve Wouter ter Maat’ın üzerinde. Bu oyuncuların yanında Halkbank’tan ABD’li smaçör Thomas-John-Jaeschke ve Ziraat Bankkart’ta deneyimli İtalyan oyuncu Osmany Juantorena’nın performansları sonuç üzerinde etkili olacak.

Geleceğin yıldızları sahneye çıktı! İsim isim yükselenlerGeleceğin yıldızları sahneye çıktı! İsim isim yükselenler

Premier Lig’de yaşam savaşı veren Leicester City, bu sezon beklentilerin çok altında kalan Liverpool’u misafir ediyor. İki ekibin bugüne dek oynadığı 105 lig maçından sadece üçü golsüz tamamlandı. Ev sahibi takımda milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü son haftalarda formda. La Liga’da Avrupa Kupaları hattındaki yerini korumak isteyen Real Betis’in rakibi Rayo Vallecano. Serie A’da günün tek maçı lige veda eden Sampdoria ile orta sıralardaki Empoli arasında.

Finlandiya ile Letonya’nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’na 4 karşılaşma var. NHL’de mücadele devam ettiği için turnuvada büyük yıldızlar yok. Ancak yine de seyir zevki yüksek maçlar izleme şansımız yüksek.

Thierry Henry hocası Wenger'e özendi!Thierry Henry hocası Wenger’e özendi!

15 Mayıs Pazartesi

Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası: 16.20 Almanya – ABD IIHF Worlds 2023 YouTube

16.20 Slovakya – Kanada IIHF Worlds 2023 YouTube

20.20 Çekya – Letonya IIHF Worlds 2023 YouTube

20.20 Finlandiya – İsveç IIHF Worlds 2023 YouTube

Efeler Ligi final serisi: 19.00 Halkbank – Ziraat Bankkart TRT Spor

Serie A:  21.45 Sampdoria – Empoli S Sport 2

Premier Lig: 22.00 Leicester – Liverpool Bein Sports 3

La Liga:  22.00 Real Betis – Rayo Vallecano S Sport

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.