Yine Isaiah Stewart yine vukuat: Yumruk attı

NBA'de Detroit Pistons forması giyen Isaiah Stewart, Phoenix Suns'la karşılaşacakları maçtan önce rakip takım uzunu Drew Eubanks'e soyunma odası koridorlarında yumruk attı. Stewart olay nedeniyle gözaltına alındı.

Spor 15 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Isaiah Stewart, maç öncesi rakibini yumrukladı ve tutuklandı.

Bundan iki sezon önce Detroit’te oynanan Detroit Pistons-Los Angeles Lakers maçında LeBron James’e saldırmaya çalışırken zorlukla durdurulan ve öfke kontrolü konusunda tartışma konusu olan Pistons uzunu Isaiah Stewart yine bir vukuata imza attı.

Stewart takımının Phoenix Suns’a 116-100 yenildiği maç öncesi Suns uzunu Drew Eubanks’le soyunma odası koridorlarında bir tartışma yaşadı. Bu tartışma üzerine Stewart Eubanks’e yumruk attı. Stewart gözaltın alınırken Eubanks maça çıktı ve 18 dakikada takımına altı sayı, sekiz ribauntluk katkıda bulundu.

Suns’tan yapılan açıklamada “Drew Eubanks’a yapılan saldırı sebepsizdir ve bu tür şiddet eylemleri kabul edilemez. Drew’i açık bir şekilde destekliyoruz ve yerel emniyet güçleri ve NBA ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dendi.

Alperen oynuyor, takımı kaybediyor: Houston, bir sorunumuz var!Alperen oynuyor, takımı kaybediyor: Houston, bir sorunumuz var!

Williams’tan Suns’a yanıt

Pistons kulübünden “Ne olduğu ve olayı neyin tetiklediği hakkında bilgi toplama ve NBA ile yerel makamlara yanıt verme sürecindeyiz” açıklaması gelirken koç Monty Williams “Önemli olan tüm bilgileri elde etmek. NBA bir soruşturma yapacaktır. Buraya gelip bir açıklama yapmak benim için biraz sorumsuzluk olur. Suns’ın bunun sebepsiz olduğunu söylediğini biliyorum; bence bu kesinlikle sorumsuzluk. Gerçeği bilemezsiniz. Bunun olmasına gerek yoktu. Bilgilerin toplanması için bir zaman var ve sonra bir açıklama yapılabilir” diyerek Suns cephesinin açıklamasını kınadı.

NBA'de üçüncü kez, Magic tarihinde ilk: Shaq'in forması emekliye ayrıldıNBA’de üçüncü kez, Magic tarihinde ilk: Shaq’in forması emekliye ayrıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.