Yusuf Dikeç’in Elon Musk ile ilginç muhabbeti

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda eli cebindeki pozuyla damga vuran Milli sporcumuz Yusuf Dikeç ile X platformunun sahibi Elon Musk arasında ilginç bir diyalog oldu. Dikeç, Musk'ı İstanbul'a çağırdı, Musk da 'Gelmek için sabırsızlanıyorum' dedi.

Spor 5 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Yusuf Dikeç ile Elon Mask sosyal medya üzerinden konuştu.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda atıcılıkta Türkiye’ye ilk madalyasını Şevval İlayda Tarhan ile birlikte kazandıran Yusuf Dikeç eli cebinde atış yapması ve teçhizat kullanmamasıyla dünya gündemine oturdu. Yusuf Dikeç’in gündem olan pozuna eski adı Twitter olan X platformunun sahibi Elon Musk sessiz kalamamış, hesabından ‘Nice’ (Güzel) demişti.

Yusuf Dikeç bunun üzerine Elon Musk’a sosyal medyadan bir soru yöneltti. Milli sporcu İngilizce olarak yaptığı paylaşımda “Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecek mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul’da tartışmaya ne dersiniz?” dedi. Elon Musk, Yusuf Dikeç’e şu yanıtı verdi: “Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul’u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en muhteşem şehirlerinden biri.”

Kızı motivasyon veriyor, Yusuf Dikeç hedefi vuruyorKızı motivasyon veriyor, Yusuf Dikeç hedefi vuruyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.