Yusuf Yazıcı’yı gol atarken soydular!

Konferans Ligi'nde Yusuf Yazıcı'nın Klaksvik’e gol atttığı saatlerde futbolcunun Lille'deki evine hırsızlar girdi. İkinci kez hırsızların kurbanı olan Yazıcı'nın arasında saatlerinin de bulunduğu değerli eşyaları çalındı.

Spor 16 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Yusuf Yazıcı ikinci kez hırsızların kurbanı oldu.

Ligue 1 ekiplerinden Lille’de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın evi soyuldu. Konferans Ligi altıncı ve son hafta maçında Lille sahasında Faroe Adaları ekibi KI Klaksvik’i 3-0 yendi. Milli futbolcu,  29. dakikada penaltıdan attığı golle takımını öne geçiren isim oldu. Bu sezon gösterdiği performansla yeniden milli takım kadrosuna davet edilen 26 yaşındaki hücum oyuncusu, maçın oynandığı saatlerde hırsız şoku yaşadı.

Milli oyuncunun Lille’de bulunan evine giren hırsızlar, Yusuf Yazıcı’ya ait birçok saat ve değerli eşyayı çaldı. Öte yandan, futbolcunun evi 2019 yılında da hırsızlar tarafından soyulmuştu.

Lille tarihine Yusuf Yazıcı adı yazıldıLille tarihine Yusuf Yazıcı adı yazıldı

Yusuf Yazıcı’nın bu sezonki performansı

Yusuf Yazıcı bu sezon Lille formasıyla 21 maçta süre aldı. Toplam 1174 dakika sahada kalan on numara, yedi kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.