Zach Lavine sezonu kapatıyor

NBA'de Chicago Bulls forması giyen yıldız oyuncu Zach Lavine'in ayağından ameliyat olacağı ve dört-altı ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Spor 5 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Chicago Bulls'un yıldızı sezonun kalanında forma giyemeyecek.

Chicago Bulls resmi hesaplarından yaptığı paylaşımla sağ ayağından ameliyat olacak Zach Lavine’in dört-altı ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

28 yaşındaki oyuncunun sağlık durumuyla alakalı konuşan koç Billy Donovan “Sağlığı için en iyisi olduğunu düşündüğü kararı verdi. Oyuna geri dönebilmek için elinden gelen her şeyi yaptığını düşünüyorum. Bence ayağındaki rahatsızlık öyle bir noktadaydı ki kendi olma ve gerçekten katkıda bulunma şansının olmadığını düşünüyordu. Bence bu onun için gerçekten sinir bozucu ve zordu” dedi.

All-Star'da değişmesi gereken şey format değil kadrolardaki oyuncu sayısıAll-Star’da değişmesi gereken şey format değil kadrolardaki oyuncu sayısı

Lavine 18 Ocak tarihinde oynanan Toronto Raptors maçındaki bilek burkulmasından bu yana sahalardan uzaktı. Altı maçtır sahalardan uzak olan basketbolcu aralık ayında da 17 maç kaçırmasına sebep olan bir sakatlık yaşamıştı. Bu sezonki 25 maçta 19.5 sayı, 5.2 ribaunt, 3.9 asist ortalamaları olan oyuncu 2022’de beş senelik 215 milyon dolarlık kontrata imza atmıştı. Bulls an itibariyle 23 galibiyet 26 mağlubiyetle Doğu Konferansı’nın dokuzuncu sırasında bulunuyor.

Curry 60 sayı atıyor, Warriors'a yetmiyorCurry 60 sayı atıyor, Warriors’a yetmiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.