Zaha’nın eşi: Arkadaşlarıma ve aileme mesaj atmayı bırakın

Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki Wilfried Zaha’nın eşi Paige Zaha, taraftarlardan arkadaşlarına ve ailesine mesaj atmamalarını rica etti.

Spor 21 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Wilfried Zaha'nın eşinden sitem ve rica.

Fenerbahçe ve transfer denince bu yazın hikayesi Wilfried Zaha. İngiliz kanat oyuncusu abisi ve aynı zamanda menajeri Herve Zaha sezon sonunda Kadıköy’de bir maçta görüldü. O günden bu yana Crystal Palace’la sözleşmesi biten oyuncu Fenerbahçe’yle görüşme halindeydi. Zaha, Suudi Arabistan dahil birçok ülkeden teklif aldı ancak Avrupa’da kalmak isteyen oyuncuya en iyi teklifi Fenerbahçe yaptı.

Zaha, Fenerbahçe ve Crystal Palace arasındaki tercihini bir türlü yapamadı. Oyuncunun abisinin Fenerbahçe’yi istediği, eşininse Londra’da kalmak istediği belirtiliyor. Zaha’ya Fenerbahçe taraftarındansa büyük ilgi var. Oyuncunun iki gündür Twitter’dan yaptığı paylaşımlara etkileşim yağıyor. Abisinin dün attığı story ise oldukça dikkat çekti.

Cristiano Ronaldo: Suudi Pro Ligi, 1 yıl içinde Türkiye ve Hollanda ligini geçerCristiano Ronaldo: Suudi Pro Ligi, 1 yıl içinde Türkiye ve Hollanda ligini geçer

Ancak bu etkileşim yağmurundan nasibini alanlardan ve durumdan rahatsız olanlardan biri Zaha’nın eşi Paige. Paige Zaha, Fenerbahçe taraftarına çağrıda bulundu ve şunları dile getirdi: “Wilf ve bana desteğiniz için çok teşekkür ederim. Arkadaşlarıma ve aileme mesaj atmayı bırakırsanız harika olur. Çünkü biraz bunaltıcı olabiliyor.”

Fildişili yıldızın yakın zamanda kararını açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleri belli olduFenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleri belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.