Zlatan Ibrahimovic: Ben Tanrı’yım, şaka yapmıyorum

Futbola geçtiğimiz haziran ayında veda eden İsveçli forvet Zlatan Ibrahimovic, gündem olacak açıklamalarda bulundu.

Spor 4 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Futbola veda eden İsveçli Ibrahimovic, "Ben en iyisiyim" dedi.

Zlatan Ibrahimovic, profesyonel futbolculuk kariyerinde 988 maçta 573 gole imzasını koyarken, pek çok kez de yılın futbolcusu ödülünü kazandı. Kariyerinde sırasıyla Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint Germain, Manchester United, LA Galaxy ve tekrar Milan forması giyen İbrahimovic pek çok şampiyonluk ve kupa sevinci yaşadı. Milan’la kontratının sona ermesinin ardından aktif futbolculuğu bırakan Ibrahimovic, emeklilik hayatı ve futbol kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.
Ünlü gazeteci Piers Morgan’a konuşan Ibrahimovic ‘Ateşle oynamak ister misin?’ sorusuna, “Ben Tanrı’yım dediğimde şaka yaptığımı mı sanıyorsunuz? Şaka yapmıyorum” dedi.

Futboldan bir Zlatan geçtiFutboldan bir Zlatan geçti

İsveçli, 30 Nisan 2022’de hayatını kaybeden menajer Mino Raiola için şunları söyledi: “O büyük bir kayıp. O sadece bir menajer değildi, benim her şeyimdi. Onu hala özlüyorum, herkes özlüyor.”
Ibrahimovic sözlerini “Ben en iyisiyim, geri kalan her şeyi boşver” diyerek bitirdi.

Düşler Tiyatrosu'nda sahne Zaha'nın... Hani o beğenmediğiniz futbolcu var ya...Düşler Tiyatrosu’nda sahne Zaha’nın… Hani o beğenmediğiniz futbolcu var ya…

Ibrahimovic’in başarıları

İbrahimovic’in kariyerinde; 5 İtalya Serie A, 4 Fransa Ligue 1, 2 Hollanda Ligi, 1 İspanya La Liga, 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 Avrupa Süper Kupası, 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluklarının yanı sıra 2 Fransa Kupası, 1 Hollanda Kupası, 3 İtalya Süper Kupası, 2 İspanya Süper Kupası, 1 İngiltere Lig Kupası ve 1 Hollanda Süper Kupası gibi önemli başarılar bulunuyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.