Burnu büyük erkeklerin penisi…

19 Temmuz 2023

Başlığa aldığım başlangıç cümlesini ‘DE KÜÇÜK OLUR’ diye bitirmenin daha doğru olduğunu düşünebilen insan olabilir mi, böyle bir şey mümkün mü diye hiç düşünmeyin çünkü bugünün hakim sosyal medya ortamında beklenmedik, garip fikirleri savunanlar popüler veya fenomen olabiliyorlar.

***

Ama onları bir yana bırakırsak global popüler kültürde globalleşmiş bir şehir efsanesi olarak ‘Burnu büyük erkeklerin penisi de büyük olur’ yaygın inanılan ve sıkça ifade edilen düşüncedir.

Ben aslında bir penis haberleri arkeologu olduğumdan bu asi, çılgın  uzuvla ilgili her konuyu inceleyip araştırdığımdan, bazı psikiyatrist arkadaşlar bunun benim kaybolmuş penisimin yokluğunu telafi etmek için bir tür oto-terapi olduğunu düşünseler  de arada bir gerçek bilgiye de ulaştığım oluyor.Allahtan bu çok nadir oluyor da ciddiyet illetine tutulmadan kurtarıyorum kendimi.

***

Translational Andrology and Urology’de yayınlanan yeni bir çalışma burnu uzun olan erkeklerin cinsel organlarının da büyük olduğunu gösterdi.Güney Kore’deki Ulsan Üniversite Hastanesindeki araştırma ekibi, otuzlu yaşlarındaki 1.160 erkeği inceledi ve burun boyutlarını (göz köşesinden her bir burun deliğinin ucuna kadar olan uzunluk) ölçtü ve ereksiyon halinde olmayan cinsel organ boyutuyla karşılaştırdı.

***

Ben bu tür araştırmalar ile ilgili haberleri okurken daima araştırmanın penis boyu ile ilgili ölçümleri kimlerin ve nasıl yaptığını, buna gönüllü mü olduklarını yoksa atandıklarını mı ve deneklerin ölçüm yapılırken ‘ereksiyon halinde olmama durumunu sürdürüp sürdüremediklerini de merak ederim,

Bu merakımı giderecek net cevabı bu son  araştırmada da maalesef bulamadım ama en azından çalışmada gerçekten de cinsel organ ve burun boyutlarının birbiriyle bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

***

Nihayet bilimsel kılıfla terbiyesizlik yapmak fırsatını yakaladığımdan meseleyi tabii ki daha da uzatacağım.

Bilim insanları yaptıkları çalışmada cinsel organlarının ereksiyon halinde olmayan hallerinin 5 ila 10 cm arasında değiştiğini ve çevresinin yaklaşık 6 cm olduğunu belirledi. Ancak burun boyutları daha uzun olan erkeklerin cinsel organlarının boyunun da daha uzun olduğu yapılan incelemelerde ortaya çıktı.

(Bu arada araştırmada ölçülenler arasında ereksiyon halinde olmadan  10 santim penisi olanlara özellikle dikkatinizi çekmek istedim. insan bunu okuyunca haliyle bunların ereksiyon halindeki durumunu da merak ediyor ama dediğim gibi bilimsel çalışmalarda insanın asıl merak  edebileceği hiç bir soruya net cevap verilmemesi adeti de var ne yazık ki.)

***

sonra çalışmada bana daha da garip gelen şu cümleler de yer almış.

‘Bilim insanları bu durumun erkek bebeklerin hem burun hem de cinsel organların oluşumunda rol oynayan rahimde daha yüksek testosteron seviyelerine maruz kalmasından kaynaklandığına inanıyor.’

Peki bu açıklamaya inandık diyelim ama çocuk ana rahmindeyken poposu da, kulağı da  aynı yüksek testesteron seviyesine maruz kaldığına göre eğer uzun burunlu erkeğin penisi de bu yüzden uzunsa aynı adamın hem götünün de büyük, kulağının da uzun olması gerekmez mi yani.

***

bu hayati sorulara eğer ciddiyet illetine tutulmazsa bir gün İsmet Berkan’ın cevap vereceğini umarak ben bilim dünyasını şimdi biraz terk etmek istiyorum.

insan burun uzunluğu ile penis boyu arasındaki ilişkiyi düşünmeye başladığında aklına ister istemez Pinokyo geliyor. ben şahsen Pinokyo çok yalan söyleyip burnu büyüdükçe penisi ne hale geliyor kim bilir diye hep merak etmişimdir.insanın keyifli düşüncesinin içine etmeye meraklı bazı ciddi insanlar bunu merak etmeme hiç gerek olmadığını çünkü Pinokyo’nun burnunun aslında bir penis metaforu olduğunu ve yalan söylediğinde yani günahkar davrandığında Pinokyo’nun aslında burnunun değil penisinin büyüdüğünü söylüyorlar. 

***

görünürde son derece sakin ve düzgün olmalarına rağmen bu alemdeki her tuhaf düşünceyi uç noktasına kadar götürüp bundan bir keyif çıkarmak konusunda japonlara kesin güvenebilirsiniz.

bu dediğimin doğru olduğunu anlamanız için bugüne kadar hiç japon femdom porno filmi seyretmediyseniz bunu bir an önce yapmanızı tavsiye ediyorum.Penis ve sessizlik konuları dışında üçüncü uzmanlık dalımın bu olduğunu söyleyebilirim,

bu femdom konusunu yine iyi bilen Alman veya Amerikan filmlerinde olmayan bir boyut vardır japon femdom videolarında, Japon filmlerinde sahibe kölesine uygulayabileceği hiç bir acı veya aşağılama tekniğinde sınır tanımıyor ve hepsi de en uç noktaya gidebiliyorlar. bu filmler çekilirken kölenin acı veya aşağılama dayanılamaz hale geldiğinde kullanabileceği güvenli parolanın da Japonya’da kullanılmadığını duymuştum. böylece japon femdom filmleri seyredilmesi en zevk en keyif verenler olabiliyor, bilmem anlatabiliyor muyum?

***

Japonların bu uç yorunlara gidebilme yetenekleri kendini Pinokyo konusunda da göstermiş.

Pinokyo’nun burnunun aslında burun olmadığı onun bir penisin metaforu olduğu yorumunu Japonlar tabii ki yine kaçınılmaz olarak farklı yorumlamışlar.

Manga kültürlerinden biliyoruz japon çizgi romanları hem çok erotik hem de heyecan verici olabiliyor. sanatçılar burnu aslında fazla büyük olmayan ancak penisi nerdeyse canavar boyutlu olan bir Pinokyo çizgi roman karakteri  de üretmişler.

bu Pinokyo çizgi romanda çok uzun penisini sallaya sallaya bir japon kasabası  sokaklarında maceralar yaşıyor ve hikaye sonunda Pinokyo penisi normal boyuta inmiş halde bir adamın omuzunda sakin otururken ve bütün kasaba halkı ise  atlatttığı badireden kurtulduğuna sevinirken  bitiyor.

***

Pinokyo neden özelikle o adamın omuzunda oturmayı tercih etti, o adamla niye böyle samimi  ve penisini kim ve nasıl normal boyuta indirdi bunları da düşüyorum ama bugün düşüceli tarafımdan kalktım, bugün   ilk ve son olacak şeyi deneyeceğim ,terbiyesizliğime bir sınır getireceğim sadece bugünlük. Yazıyı bu yüzden burada kestim.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.